Ваучер за подарък

 
 

-ПОДАРИ ВАУЧEР ! СУМАТА ИЗБЕРИ ТИ !

Подаръци, създадени с любов!

Подходящ подарък за рожден ден, годишнина,Свети Валентин и всеки специален и романтичен повод за Вас и Вашата половинка.
Всеки понякога е затруднен при избор на подарък, иска ни се да е оригинален, специален и незабравим. Ние ви предлагаме едно решение – Подарете целия свят на любимия човек с Ваучeр за подарък на Бек Райзен. Какво по-хубаво от това да поднесете една възможност за избор на мечтана дестинация? Ваучарът дава възможност да подарите , избран от Вас туристически пакет или да го заредите с избрана от Вас сума. За нас ще е изключително удоволствие да помогнем в избора за реализирането на вашия подарък, за да се превърне той в наистина оригинален, специален и незабравим.ОБЩИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

Подаръчният ваучер представлява официален документ, удостоверяващ правото на притежателя му да получи туристическа услуга в офисите на БЕК РАЙЗЕН ЕООД при следните условия:
1.Необходима е предварителна заявка за избраната туристическа услуга;
2.Наличните свободни места са предмет на изрично потвърждение от страна на БЕК РАЙЗЕН ЕООД.
3.БЕК РАЙЗЕН приема предплатените ваучери от техните притежатели, като приспада стойността на ваучера от стойността на резервираната туристическа услуга. В случай, че стойността на ваучера е по-малка от цената на заявената услуга, разликата до пълния размер се доплаща от потребителя. В случай, че ваучерът е на стойност по-голяма от заявените услуги, разлика не се възстановява;
4. БЕК РАЙЗЕН ЕООД приема ваучера по номиналната му стойност при резервиране на предплатени туристически услуги, без ограничения за дестинация, сезон, период и категория на настаняване, отнасящи се за:
* пакетни почивки и екскурзии с автобус или самолет в чужбина по чартърни програми или с редовните полети
* хотелски резервации и почивки в България
* хотелски резервации в чужбина

* Ваучерът се използва еднократно;
* За една резервация може да се използва само един ваучер;
* Ваучерът не важи при заплащане на оферти в промоция;
* Ваучерът не може да се преотстъпва;
* В случай на кражба или загуба, ваучерът не може да се преиздава;
* Ваучер с нарушена цялост е недействителен;
* Приносителят на ваучера е титуляр на реалната резервация;
* Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност;
* Валидността на ваучера е една година от дата на закупуване и не може да бъде удължавана;
* Ваучeрът не важи за рекламни екскурзии
* Ваучeр може да закупите от офисите на Бек Райзен
* Ваучeр може да поръчатe по телефон или e-mail и да го заплатите чрез наложен платеж, заедно с разходите по доставката.


 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.