Начало »  Топ оферти »  от ВАРНА - МИНИ ПОЧИВКА В РОДОПА ПЛАНИНА

от ВАРНА - МИНИ ПОЧИВКА В РОДОПА ПЛАНИНА

КОД: Кремен
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Варна-9000
 
  Маршрут: Варна - Бургас - Стара Загора - с. Кирково
 
 
ново
Цена:
220 лв.
 
 
 
Заповядайте с нас на мини почивка в подножието на най-лиричната българска планина – Родопа планина ! Комплекс Кремен ви очаква !

Ние Ви предлагаме:
•Пътуване с туристически автобус
•2 нощувки в р-на на с.Кирково
•2 закуски
•Ползване на релакс център парна баня,сауна,солна стая,ледено ведро,вътрешен акватоничен басейн,външен басейн,интернет
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
•Водач от фирмата

ДАТА: 05.08.2022 - 07.08.2022
Престой: 3 дни / 2 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от град Варна - 220 лв. / при минимум 15 пътника /
ЦЕНА: с тръгване от град Бургас / град Стара Загора - 215 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
•06:00 ч. - гр.Варна - пред Катедралата;
•08:30 ч. - гр.Бургас - бензиностанция ОМВ до хотел " Мираж "
•11:30 ч. - гр.Стара Загора - библиотеката бул. Руски №44

1 ден: ВАРНА - БУРГАС - СТАРА ЗАГОРА – С. КРЕМЕН
Отпътуваме в посока с.Кремен . Настаняване в хотела . Свободно време . Нощувка

2 ден: с.КРЕМЕН
Закуска . Свободно време . Нощувка .

3 ден: с.КРЕМЕН – СТАРА ЗАГОРА – БУРГАС – ВАРНА
Закуска. Свободно време .Напесксане на хотела в 11,00 ч. Отпътуване към гр. Стара Загора / Бургас / Варна . Пристигане в гр. Бургас / гр. Варна вечерта .

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПЛЕКС КРЕМЕН :
Ако сте ценители на чистия въздух, вкусна Родопска храна, лов, риболов, разходки сред природата, мястото за вас е Хотел Кремен.
Създаден с идеята да ви предостави уют, дискретност и спокойствие за да превърне Вашата почивка на планина в наистина приятно изживяване!Ще бъдете посрещнати с усмивка и обслужени с професионализъм в ресторанта на Хотел Кремен!
Насладете се на ястия и специалитети от българската и родопска кухня, както и оригинални напитки поднесени на фона на стилна и комфортна обстановка.


ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА::
•Пътуване с туристически автобус
•2 нощувки в р-на на с.Кирково
•2 закуски
•Ползване на релакс център парна баня,сауна,солна стая,ледено ведро,вътрешен акватоничен басейн,външен басейн,интернет
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
•Водач от фирмата

ОТСТЪПКИ:
•настаняване на дете до 12 години в стая с двама пълноплащаши възрастни – 20 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
единична стая – 100 лв

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;

Забележка:
1. Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

2. При желание за настаняване в стая с три легла, туристите следва да имат предвид, че третото легло в повечето хотели и средства за настаняване представлява сгъваемо легло, разтегателен диван или походно легло /т.е. не е редовно легло/. Добавянето на допълнително легло намалява пространството в стаята и създава неудобство и за тримата туристи. Не се препоръчва настаняване на други туристи на допълнително легло, освен деца до 12 години.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!! 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.