Начало »  Топ оферти »  от БУРГАС - ДВОРЕЦЪТ КРИЧИМ, ВИЛА ЮСТИНА И ДЕВИН

от БУРГАС - ДВОРЕЦЪТ КРИЧИМ, ВИЛА ЮСТИНА И ДЕВИН

КОД: Дворец Кричим, вила Юстина и Девин
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Варна - Бургас - Стара Загора - Кричим - с. Устина - Девин
 
 
стоп
Цена:
205 лв.
 
 
 
Дворецът в Кричим-ловната хижа на цар Борис III, вила Юстина и град Девин -разходка в царството на красивата природа, тайните на ароматното вино и целебната сила на водите !

Ние Ви предлагаме:
•Пътуване с туристически автобус
•Посещение на двореца в Кричим
•Посещение на винарна Вила Юстина – с включена дегустация
•Посещение на град Девин
•2 нощувки в р-на на гр. Девин хотел 4* и ползване на СПА центъра на хотела
/ вътрешен минерален басейн, джакузи, сауна, парна баня и фитнес /
•2 вечери и 2 закуски
•Посещение на екопътека " Струилица "
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
•Водач от фирмата

ДАТА: 06.05.2022 - 08.05.2022 г.
ДАТА: 29.07.2022 - 31.07.2022 г. - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА
Престой: 3 дни / 2 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от град Варна - 210 лв.
ЦЕНА: с тръгване от град Бургас / град Стара Загора - 205 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
•06:00 ч. - гр.Варна - пред Катедралата;
•08:30 ч. - гр.Бургас - бензиностанция ОМВ до хотел " Мираж "
•11:30 ч. - гр.Стара Загора - библиотеката бул. Руски №44

1 ден: ВАРНА - БУРГАС - СТАРА ЗАГОРА - КРИЧИМ - С. УСТИНА - ДЕВИН
Отпътуваме в посока град Кричим . Недалеч от село Куртово Конаре е разположена една от красивите и добре запазени царски резиденции – дворецът „Кричим“. Строен в периода 1905-1936г като царска ловна хижа, дворецът впечатлява с изключителната композиция на архитектурата си. Във вътрешността на сградата пък впечатлява добре запазената санитария, порцеланови сервизи, залата с трофеите, трапезарията и балната зала – една малка част от 55- те помещения съставящи сградата. Бележита е и парковата част на двореца, където има над 300 вида растения някои редки за страната, езера и богат животински свят. Тук се намира най-големият развъдник на елен лопатар. Свободно време за снимки и разходка из парка. Отпътуване за винарска изба „ Вила Юстина“. В избата ще научим интересни неща във вино производството, в един край от страната с дългогодишна традиция в лозарството. Прикътан в склоновете на Родопа планина и мекия климат идващ от низината районът позволява отглеждането на висококачествени лозови масиви от сортовете - Совиньон Блан, Семийон, Шардоне, Алиготе, Гевюрцтраминер, Мерло, Пино Ноар, Каберне Фран, Мавруд и Рубин.Дегустация в избата. Отпътуване за град Девин. Той е трети по големина в района богат на минерални води и история, градът е свързван с тракийското племе – беси. Настаняване в хотел 4*. Свободно време за релакс в хотела и ползване минерален басейн , сауна , парна баня , фитнес и джакузи .Вечеря . Нощувка.

2 ден: ДЕВИН
Закуска . Свободно време . Вечеря . Нощувка .

3 ден: ДЕВИН – СТАРА ЗАГОРА - БУРГАС - ВАРНА
Закуска. Свободно време за разходка в Девин или възможност за ползване удобствата на хотела. По желание опознавателна разходка по една от най-красивите пътеки в девинския регион -Екопътека “Струилица - Калето - Лъката“ край меандрите на река Девинска, на места се разхождате по мостчета над водата, на други Ви очакват беседки, огнища, пейки и един самодивски водопад.Отпътуване към гр. Стара Загора / Бургас / Варна . Пристигане в гр. Бургас / гр. Варна вечерта .


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Пътуване с туристически автобус
•Посещение на винарна Вила Юстина – с включена дегустация
•2 нощувки в хотел 4* / 2 вечери и 2 закуски / ползване на СПА центъра на хотела
/ вътрешен минерален басейн, джакузи, сауна, парна баня и фитнес /
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при " Евроинс " АД
•Водач от фирмата

ОТСТЪПКИ:
•настаняване на дете до 12 години в стая с двама пълноплащаши възрастни – 20 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
единична стая – 60 лв

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
входни такси за посещаваните обекти:
  • Дворец „Кричим“ : лятна резиденция – 6 лв възрастни, 3 лв учащи,деца до 7 години и хора с увреждания безплатно
  • Оранжерия – 2 лв, учащи 1 лв, деца до 7 години и хора с увреждания безплатно
  • Парк – 4 лв възрастни, 2 лв ученици и студенти / удостоверяват с документ/, деца до 7 години и хора с увреждания безплатно
•Превоз в две посоки с такси до/от началото на еко пътеката от/до центъра на Девин - около 5 лв. на човек . Спестява преход от 4 км. до началото на еко пътеката !!!

Забележка:
1. Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

2. При желание за настаняване в стая с три легла, туристите следва да имат предвид, че третото легло в повечето хотели и средства за настаняване представлява сгъваемо легло, разтегателен диван или походно легло /т.е. не е редовно легло/. Добавянето на допълнително легло намалява пространството в стаята и създава неудобство и за тримата туристи. Не се препоръчва настаняване на други туристи на допълнително легло, освен деца до 12 години.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:30 Бургас - Бензиностанция OMV до хотел " Мираж "
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.