Начало »  Празници » Св.Валентин и Трифон Зарезан »  от БУРГАС - ТРИФОН ЗАРЕЗАН В АРАНАСИ

от БУРГАС - ТРИФОН ЗАРЕЗАН В АРАНАСИ

КОД: Арбанаси
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 3 нощувки
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Арбанаси - Бургас
 
 
ново
Цена:
240 лв.
 
 
 
ОТ БУРГАС - СВЕТИ ВАЛЕНТИН или ТРИФОН ЗАРЕЗАН , решете сами ! Ние Ви каним в Архитектурен резерват " Арбанаси " да се повеселим заедно !
Направете своя празник неповторим! Подарете си емоция, която заслужавате! Архитектурно - музеен резерват Арбанаси ,едно от най-живописните селища в страната,което ще ви накара да се почувствате наистина у дома си.

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на Арбанаси,Велико Търново и Лясковски м-р
• Транспорт с туристически автобус;
• Настаняване в хотел 2* в района на Арбанаси / отговаря на 3* /
• 3 нощувки ,3 закуски , 2 вечери и 1 празнична вечеря с DJ, танци и много настроение ,безплатно ползване на външен/вътрешен топъл релакс басейн и парна баня.
• Екурзоводско обслужване;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗД " Армеец " / ЗК " Лев Инс " АД

ДАТА: 11.02.2021 - 14.02.2021г.
Престой: 4 дни/ 3 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от Бургас - 240 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
08:00 ч. - гр.Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс.
08:40 ч. - гр. Айтос - автогарата
09:10 ч. - гр. Карнобат - автогарата

1 ден. БУРГАС - АЙТОС - КАРНОБАТ - ЛЯСКОВСКИ М-Р - АРБАНАСИ
Отпътуване от гр. Бургас / гр. Айтос / гр. Карнобат за с.Лясковец. Посещение на Лясковския манастир „Св. Св. Апостоли Петър и Павел”, построен през 12-14 век по времето на Второто българско царство. Свободно време за разходка. Настаняване в хотел ** в района на Арбанаси . Кратка почивка . Пешеходна обиколка на с. Аранаси Там са запазени 144 къщи с богата вътрешна украса, които поразяват със своята архитектура. Посещение на манастира „Св. Николай Чудотворец”, в който са отсядали Цар Фердинанд и Цар Борис III и манастира „Успение Богородично”, където се намира чудотворната плачеща икона на Богородица Троеручица. Възможност за посещение на Констанцалиевата къща – един от най-забележителните и представителни паметници на жилищната архитектура в с. Арбанаси. Вечеря. Нощувка.

2 ден: АРБАНАСИ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО - АРБАНАСИ
Закуска. Отпътуване за старата българска столица Велико Търново. Посещение на крепостта Царевец. Възможност за разходка из Самоводската чаршия с многобройни работилници и дюкяни, къщата с маймунката, построена от Кольо Фичето, Мултимедиен център „Царевград Търнов”, известен като музея с восъчните фигури.Свободно време за разходка. Връщане в хотела . Вечеря и нощувка.

3 ден: АРБАНАСИ
Закуска.Свободно време за релакс.Вечеря и нощувка

4 ден: АРБАНАСИ-БУРГАС
Закуска. Свободно време за релакс .Освобождаване на хотела на обяд и отпътуване за гр.Карнобат / гр. Айтос и гр.Бургас.Пристигане в гр. Карнобат / гр. Айтос и гр. Бургас вечерта .

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 2 години в стая с двама възрастни – безплатно;
• настаняване на дете от 2 до 12 години в стая с двама възрастни – минус 40 лв;


ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НА СТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА
• Посещение на Лясковския манастир „Св. Св. Апостоли Петър и Павел”;
• 3 нощувки в района на Арбанаси хотел 2* , 3 закуски ; 3 вечери
• Посещение на гр. Велико Търново - Самоводската чаршия, Мултимедиен център „Царевград Търнов”, крепостта Царевец,
• Туристическа обиколка на с. Арбанаси;
• Транспорт с туристически автобус;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗД " Армеец " / ЗК " Лев Инс " АД
• Водач от фирмата.

ДОПЛАЩАНЕ:
• ПО ПРОГРАМАТА НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ЕДИНИЧНО НАСТАНЯВАНЕ !!!

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• входни такси за посещаваните обекти:
Мултимедиен посетителски център „Царевград Търнов” – 10 лв работещи /5 лв – пенсионери и учащи
крепост Царевец – 6 лв – възрастни/ 3 лв – пенсионери/ 2 лв – учащи

Забележка !!!
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 35 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.