Начало »  Празници » Нова Година »  5* НОВА ГОДИНА В АГИЯ ТРИАДА - ГЪРЦИЯ - СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

5* НОВА ГОДИНА В АГИЯ ТРИАДА - ГЪРЦИЯ - СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

КОД: Агия Триада
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Собствен Транспорт
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Маршрут: Солун - Агия Триада
 
  Отпътуване на:
31.12.2020 г.
 
 
Цена:
350 лв.
 
 
 
ПЕТ ЗВЕЗДНА НОВА ГОДИНА В – курортното бижу на Солун – АГИЯ ТРИАДА
СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ !!!

Агия Триада е едно от най-известните селца около Солун,само на 30 км от центъра на града

Ние Ви предлагаме :
• 3 дни / 2 нощувки в хотел 5* в района на Агия Триада - Wellness Santa Hotel https://santahotel.gr/
• 2 закуски / 1 вечеря / 1 празнична Новогодишна вечеря с включени в неограничено количество бира , вино , вода и безалкохолни напитки . Твърд алкохол се заплаща допълнително . За посрещане на Новата година – чаша шампанско .
• Ползване на СПА центъра на хотела: хидромасажна вана / джакузи / ,фитнес , сауна и закрит басейн с морска вода
• Медицинска застраховка на стойност 5000 евро при ЗД „ Армеец „ / ЗК „ Лев Инс „ АД

ДАТА : 31.12.2020 - 02.01.2021 г.
Престой: 3 дни/ 2 нощувки
ЦЕНА : 350 лв.

Wellness Santa Resort 5* е ново построен през 2018 хотел само за възрастни разположен на 10 м. от пясъчния плаж на област Агия Триада, на 19 километра от центъра на Солун и на 10 километра от летище Македония. заплащане полудневна разходка до Солун .
Настаняване след 14:00 ч. Напускане до 12:00 ч.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА /ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
•2 нощувки в хотел 5* в района на Агия Триада
•2 закуски / 1 вечеря / 1 празнична Новогодишна вечеря с включени в неограничено количество бира , вино , вода и безалкохолни напитки . Твърд алкохол се заплаща допълнително . За посрещане на Новата година – чаша шампанско .
•Ползване на СПА центъра на хотела: хидромасажна вана / джакузи / ,фитнес , сауна и закрит басейн с морска вода
• Медицинска застраховка на стойност 5000 евро при ЗД „ Армеец „ / ЗК „ Лев Инс „ АД

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 2 години в стая с двама възрастни – безплатно;
• настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни – заплаща се 50 % от пакетната цена - 175 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 120 лв.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
  • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

ВАЖНО :
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВЛИЗАНЕ В РЕПУБЛИКА ГЪРЦИЯ

ОТРИЦАТЕЛЕН PCR тест най-малко 48 часа преди влизане в страната, като се предоставят подробна информация за начална отправна точка, продължителност на предишен престой в други страни и адреса, на който ще пребивават по време на престоя в Гърция.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .


 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.