Начало »  Празници » Празници през март »  от БУРГАС - ОСМИ МАРТ В ЗЕМЯТА НА ОРФЕЙ

от БУРГАС - ОСМИ МАРТ В ЗЕМЯТА НА ОРФЕЙ

КОД: Осми март
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Стара Загора - Кърджали
 
  Отпътуване на:
05.03.2022 г.
 
 
ново
Цена:
120 лв.
 
 
 
от БУРГАС - ОСМИ МАРТ В комплекс „МАКАЗА” !!!

Двудневна екскурзия за 8-ми март ! Елате да отпразнуваме празника на жената в района,който е наричан „свещената земя на траките”,люлката на древни цивилизации и мистични култури”,”земята на Орфей” .
Няма нищо по-хубаво от това да се отпуснеш и да знаеш,че това е твоята вечер и никой не може да я развали !

Ние Ви предлагаме :
ОСМО МАРТЕНСКО ПАРТИ !!!
• 1 нощувка в хотел 1* в района на Момчилград
• 1 закуска; 1 празнична вечеря;
• DJ парти
• Посещение на природен феномен - Вкаменената сватба
• Посещение на Летовнишки водопад
• Посещение на гр. Хасково - монумента на Света Богородица и младенеца
• Транспорт с туристически автобус ;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
• Водач от Бек Райзен по време на цялото пътуване

ДАТА: 05.03.2022 – 06.03.2022 г.
Престой: 2 дни / 1 нощувка
ЦЕНА : 120 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
07:30 ч. - гр. Бургас - Булаир пред пред Ен Тур Транс
10:00 ч. - гр.Стара Загора - библиотеката бул. Руски №44

1 ден: БУРГАС - СТАРА ЗАГОРА - КЪРДЖАЛИ - МАКАЗА
Отпътуване от гр.Бургас и Стара Загора към Кърджали.. Посещение на прочутия храмов комплекс „Успение Богородично”, изграден и стопанисван всеотдайно от отец Боян Саръев. В манастира се намира и частица от кръста Господен, открита при разкопки на архиепископска църква в Перперикон от археолога проф.Николай Овчаров. Реликвата е пренесена в храма със специално литийно шествие и днес привлича хиляди поклонници от цялата страна. Посещение на „Регионален исторически музей”, който е част от 100-те Национални туристически обекта на България. Свободно време за разходка в града. .Отпътуване към с.Зимзелен . Посещение на природен феномен - Вкаменената сватба . Наред с намиращите се край село Бели пласт Каменни гъби, тя е едно от най-интересните скални образувания от т.нар. Кърджалийски пирамиди, разположени по ридовете Каяджик и Чуката в Източните Родопи. Името на феномена идва от факта, че скалните образувания приличат на хора, събрани на едно място. Отпътуване към хотела . Настаняване . Празнична вечеря с много музика и танци . Нощувка

2 ден: МАКАЗА - ЛЕТОВНИШКИ ВОДОПАД - ХАСКОВО - БУРГАС
Закуска. Отпътуване за Летовнишки водопад , който се намира до село Летовник, Момчилград. Той не е висок или мощен, но скалите, от които пада и местността около него са уникално красиви. По възможност при хубаво време ще посетим езерото с водни лилии при с.Летовник , което е единственото находище на водни лилии в област Кърджали. Отпътуване за Хасково. Посещение на най-високата в света статуя на СВЕТА БОГОРОДИЦА с Младенеца открита през 2003 г. и вписана в книгата „Световните рекорди на Гинес” и Стоте национални туристически обекта на България. Само на няколко метра от Монумента през 2010 г .е изградена близо 30 метрова Камбанария,която се превръща в притегателна точка за жителите,гостите и туристите на града.Свободно време за разглеждане .Отпътуване за гр.Стара Загора и гр..Бургас.Пристигане в град Бургас вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА /ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
•Нощувка със закуска в хотел 1* в района на Момчилград / 1 празнична вечеря
•Посещение на природен феномен - Вкаменената сватба
•Посещение на Летовнишки водопад
•Посещение на гр. Хасково - монумента на Света Богородица и младенеца
•Транспорт с туристически автобус;
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
•Екскурзоводско обслужване.

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 10 лв.

ПРИБЛИЗИТЕЛНИ ВХОДНИ ТАКСИ ЗА ПОСЕЩАВАНИТЕ ОБЕКТИ:
•Регионален исторически музей – 2,50 лв.

Забележка:
1. Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

2. При желание за настаняване в стая с три легла, туристите следва да имат предвид, че третото легло в повечето хотели и средства за настаняване представлява сгъваемо легло, разтегателен диван или походно легло /т.е. не е редовно легло/. Добавянето на допълнително легло намалява пространството в стаята и създава неудобство и за тримата туристи. Не се препоръчва настаняване на други туристи на допълнително легло, освен деца до 12 години.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОСЕТЕ:
• Удобни обувки за разходката до Летовнишки водопад и езерото с водните лилии;
• фотоапарат и много, много добро настроение.....

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност ,зелен сертификат , сертификат за преболедуване , сертификат за наличие на антитела или антигенен тест .

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!
Час на тръгване Място на тръгване
07:30 Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.