Начало »  Празници » Празници през март »  от БУРГАС - ОСМИ МАРТ В ТЪРГОВИЩЕ

от БУРГАС - ОСМИ МАРТ В ТЪРГОВИЩЕ

КОД: 8-ми март
 
Програма
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Търговище - Разград - Бургас
 
  Отпътуване на:
06.03.2021 г.
 
 
ново
Цена:
128 лв.
 
 
 
Двудневна екскурзия за 8-ми март в Търговище !
Няма нищо по-хубаво от това да се отпуснеш и да знаеш,че това е твоята вечер,и никой не може да я развали!Замислете са само,колко поводи имате за да се съберете с приятелки и да си и да си организирате една дамска парти – вечер?!Обикновено винаги една от Вас е заета и не може да присъства на събиранията Ви,а 8-ми март е чудесна възможност да се видите и да се почерпите в името на празника…

Ние Ви предлагаме :
8-МАРТЕНСКО ПАРТИ
• 1 нощувка в хотел в района на град Търговище 4*
• 1 закуска;
• 1 празнична вечеря;
• DJ парти
• Транспорт с туристически автолбус ;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗД „Армеец „
• Водач от Бек Райзен по време на цялото пътуване

ДАТА: 06.03.2021 - 07.03.2021г.
Престой: 2 дни / 1 нощувка
ЦЕНА : 128 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
08:00 ч. - гр. Бургас - Булаир пред пред Ен Тур Транс
10:30 ч. - гр. Варна - Катедралата

1 ден 06.03.2020 - БУРГАС - ТЪРГОВИЩЕ
Тръгване от гр.Бургас по маршрут Бургас – ТЪРГОВИЩЕ . Пристигане в гр. Търговище и настаняване в хотела. Търговище е областен град в Североизточна България. Градът е разположен в Дунавската равнина Археологическите разкопки в района на Търговище разкриват богата многовековна история на града.Свободно време за разходка из града .Празнична вечеря с много музика и танци . Нощувка .

2 ден 07.03.2021-ТЪРГОВИЩЕ -РАЗГРАД - БУРГАС
Закуска. Отпътуване за Разград. Един не много голям град,който се слави с богата история.Посещение на античния град Абритус,където може да видим всички останки от предишния живот по тези земи.Разглеждане на интерактивен музей Абритус.Свободно време. Отпътуване за гр. Бургас около обяд . Пристигане в гр. Бургас следобяд .

МЕНЮ ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ :
1.Минерална вода
2.Отлежала гроздова Търговище 0,100 гр.
3.Средиземноморска салата
/айсберг,краставици, пипер,чери домати,зеле и царевица/
4.Пилешко вретено с гарнитура картофи соте
или Ризото с горски гъби и гриловани зеленчуци
5.Шоколадова торта с орехи и лешник
6.Прясно изпечена питка

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• нощувка в хотел 4* в района на град Търговище ;
• закуска;
• празнична вечеря;
• транспорт с туристически автобус;
• туристическа застраховка при ЗД Армеец / ЗК " Лев Инс " на стойност 1000 лв;
• водач от фирма Бек Райзен

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни – минус 10 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 30 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер ;
Входни такси на посещаваните обекти :
• Археологически резерват Абритус-3лв
• Интерактивен музей-3лв

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.