Начало »  Празници » Фестивали »  от ВАРНА - ПРАЗНИК на КИСЕЛОТО МЛЯКО

от ВАРНА - ПРАЗНИК на КИСЕЛОТО МЛЯКО

КОД: Разград
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Варна-9000
 
  Маршрут: Варна - Разград - Варна
 
 
потвърден
Цена:
27 лв.
 
 
 
ОТ ВАРНА - ПРАЗНИК НА КИСЕЛОТО МЛЯКО В РАЗГРАД !!!
БОНУС : ПОСЕЩЕНИЕ НА АНТИЧНО РИМСКО СЕЛИЩЕ АБРИТУС !

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на панаира на киселото мляко в гр. Разград;
• Възможност за посещение на антично римско селище „Абритус”;
• Туристическа застраховка на стойност 1 000 лева при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД
• Транспорт с туристически автобус;
• Водач от фирмата

ДATA: 24.07.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦEНА: 27 лв.

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
•08:00 ч. – гр. Варна – Катедралата

1 ден: ВАРНА - РАЗГРАД
Тръгване от гр. Варна по маршрут – Варна – Разград. Пристигане в гр. Разград. По желание посещение на антично римско селище „Абритус” , чийто останки се намират в местността Хисърлъка. В резервата разположен на около 1000 декара площ, могат да се видят паметници на римската, тракийската и средновековната българска култура. Открити са части от крепостната стена, кули, порти, статуи, жертвеник, оброчни плочи, късно антично съкровище от 835 монети и др. Резерватът Абритус е един от 100-те национални туристически обекти към Българския туристически съюз.
Посещение на „Панаира на киселото мляко и фестивала на народните танци и художествените занаяти”. На него ежегодно се събират фирми производители и дистрибутори на кисело мляко, организира се изложение на художествени занаяти – рисуване върху стъкло и текстил, плетиво, дърворезба, изработване на кукли в народни носии, иконопис, кожухарство, бижутерия и много други. Провежда се конкурс за най-добре приготвено домашно мляко, както и ястия с него. Събитието включва концерти на открито на художествени колективи от България и други държави, както и на Капанския ансамбъл от Разград. Отпътуване за Варна. Пристигане във Варна вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК ВКЛЮЧВА:
•Посещение на панаира на киселото мляко •Туристическа застраховка на стойност 1000 лева при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД
•Транспорт с туристически автобус;
•Водач от фирмата

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 5 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси
• посещаваните обекти:
Античен римски град „Абритус” – възрастни 6 лв.
  • вход за пенсионери и учащи - 3 лв.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени !

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 Варна - Катедралата
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.