от БУРГАС - ТРЯВНА

КОД: Трявна
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Бургас - Трявна - Бургас
 
  Отпътуване на:
29.10.2022 г.
 
 
ново
Цена:
38 лв.
 
 
 
от БУРГАС - ЕТНО ПРИКАЗКА в ТРЯВНА !
Потопете се в духа на Възрожденска България - дух на родолюбие и свободомислие. Вижте старите къщи и часовниковата кула на Трявна, опитайте кафето на пясък и се върнете се назад във времето. Докоснете се до културно-историческото ни наследство, за да се почувствате горди, че сте българи.

Ние Ви предлагаме :
•Пешеходна обиколка на гр.Трявна
•Транспорт с туристически автобус ;
•Водач от Бек Райзен ЕООД
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при " Евроинс " АД

ДАТА : 02.05.2022 г.
ДАТА : 09.07.2022 г.
ДАТА : 29.10.2022 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 38 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ОТПЪТУВАНЕ :
07:00 ч. – гр. Бургас – Булаир пред ЕнТурТранс

1 ден. БУРГАС - ТРЯВНА - БУРГАС
Отпътуване за град Трявна. Старата част на града е обявена за архитектурен резерват, където са запазени около 140 паметника на възрожденската архитектура. Трявна се слави като средище на майсторите на дюлгерството, дърворезбата и иконописта. В това магическо кътче , събрани през вековете и запазени за идните поколения задължително трябва да се видят : Часовниковата кула построена през 1814 г / механизмът на часовника е от 1815 г. / , емблематичният символ на града - Кивгиреният мост , галерия „ Казаков „ , Улица „Петко Рачов Славейков“ или позната като „Старата улица“ ,която архитектурен и исторически резерват от 1979 г. Тук се намират едни от най-известните възрожденски къщи – Даскаловата, Славейковата, Калинчевата. В Трявна има нещо магическо , лесно е да се отпуснеш и да се насладиш на кафе на пясък , седнал на трикрако столче или да се върнеш във времето разхойждайки се по калдъръмените улички , да опиташ бяло сладко . Място пропито с толкова история и дух .Трявна заразява с позитивизъм и доброта . Отпътуване за гр. Бургас . Пристигане в гр. Бургас вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• Пешеходна обиколка на гр. Трявна
• Транспорт с туристически автобус;
• Водач от Бек Райзен ЕООД
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при " Евроинс " АД

ОТСТЪПКИ:
• за дете до 12 г. – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
гр.Трявна - Специализиран музей на резбарското и етнографско изкуство – 4 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОСЕТЕ:
• фотоапарат и много, много добро настроение.......

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.