Начало »  Екскурзии » Еднодневни екскурзии в България »  от ВАРНА и ДОБРИЧ - СРЕБЪРНА, СИЛИСТРА И АЛФАТАР

от ВАРНА и ДОБРИЧ - СРЕБЪРНА, СИЛИСТРА И АЛФАТАР

КОД: Сребърна
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Варна-9000
 
  Маршрут: Варна - Сребърна- Силистра- Алфатар- Варна
 
 
Цена:
35 лв.
 
 
 
По пътя на на Дунавските разкази и легенди- очакваме Ви!

Ние Ви предлагаме :
• транспорт с туристически автобус;
• посещение на Силистра
• посещение на езерото Сребърна
• посещение на Добруджанска къща в Алфатар
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД

ДАТА: 17.04.2022 г.
ДАТА: 09.07.2022 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА : 35 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ:
08:00 ч. - гр. Варна - Катедралата
08:50 ч. - гр. Добрич - пред Стоматологията

1-ви ден .ВАРНА - СРЕБЪРНА - СИЛИСТРА - АЛФАТАР - ВАРНА
Отпътуване от гр. Варна към резерват Сребърна. Пристигане в природен резерват Сребърна, известен най-вече с птиците, които могат да се наблюдават на неговата територия: пеликани, корморани, чапли и др. Възможност за разглеждане на Природо-научния музей към резервата.Отпътуване за град Силистра. Пристигане в един от най-старите градове по Дунава възникнал още преди 5000години и съхранил наследство завещан от траки, римляни, прабългари,елини. Свободно време за разходка в града.
Отпътуване за Алфатар.Посещение на Добруджанската къща в Алфатар, която представлява добре уредено добруджанско жилище от края на XIX и началото на XXв. В нея е разгърната експозиция от автентични тъкани, мебели, костюми и лозаро-винарски пособия.Отпътуване за гр. Добрич и гр. Варна.Пристигане в гр. Добрич / гр. Варна привечер.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• транспорт с туристически автобус;
• посещение на Силистра
• посещение на езерото Сребърна и Добруджанска къща в Алфатар
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД;

ОТСТЪПКИ :
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
• разходи от личен характер;
• входна такса резерват Сребърна - 5 лв /// Пенсионери, учащи и лица с ТЕЛК решения - 1 лв

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени .

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 35 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 Варна - Катедралата
08:50
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.