Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от АСЕНОВГРАД - ЗЛАТОГРАД и КЪРДЖАЛИ

от АСЕНОВГРАД - ЗЛАТОГРАД и КЪРДЖАЛИ

КОД: Златоград
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Асеновград-4230
 
  Маршрут: Пазарджик - Пловдив- Асеновград - Златоград-Пловдив-Пазарджик
 
 
потвърдена
Цена:
35 лв.
 
 
 
Златоград - Белият град ! От тук започва България - днес това красиво късче от Родопите ни омагьосва с белите си къщурки с кръгли комини , съхранили някогашния дух на възрождението !

Ние Ви предлагаме :
• транспорт с туристически автобус;
• посещение на Етнографски комплекс Златоград
• посещение на храмов комплекс " Успение Богородично " - гр. Кърджали
• водач от фирмата
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД / ЗД „Армеец“ АД;

ДАТА:08.05.2021 г.
ДАТА:31.07.2021 г. - ПОТВЪРДЕНА
Престой: 1 ден
ЦЕНА : 35 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ:
06:30 ч. - гр. Пазарджик - Водното стопанство / център/
07:30 ч. - гр. Пловдив - спирката на хотел Тримонциум
07:45 ч. - гр. Асеновград - пред хотел Асеновец

1 ден ПАЗАРДЖИК – ПЛОВДИВ - АСЕНОВГРАД - КЪРДЖАЛИ - ЗЛАТОГРАД- АСЕНОВГРАД - ПЛОВДИВ – ПАЗАРДЖИК
Отпътуване от гр.Пазарджик / Пловдив / Асеновград към гр. Кърджали . Посещение на прочутия храмов комплекс „Успение Богородично”, изграден и стопанисван всеотдайно от отец Боян Саръев. В манастира се намира и частица от кръста Господен, открита при разкопки на архиепископска църква в Перперикон от археолога проф.Николай Овчаров. Реликвата е пренесена в храма със специално литийно шествие и днес привлича хиляди поклонници от цялата страна.към архитектурен резерват Златоград. Отпътуване към Златоград .Пристигане в Златоград. Посещение на „Етнографски ареален комплекс на открито –Златоград“. Свободно време за разходка из красивия архитектурен резерват . Възможност за посещение на музея на „ Дельо войвода“- най – именитият златоградчанин, чието име достига и Космоса. Възможност за посещение на най-старата църква в Родопите - “Успение Богородично” - построена през 1834 год. и сградата на най-старата поща в България и неповторимата възможност да отпиете глътка кафе на пясък. Отпътуване за град Асеновград/Пловдив/ Пазарджик.Пристигане в Асеновград/Пловдив / Пазарджик привечер.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• транспорт с туристически автобус;
• посещение на Етнографски комплекс Златоград
• посещение на храмов комплекс " Успение Богородично " - гр. Кърджали
• водач от фирмата
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД „Армеец“ АД;

ОТСТЪПКИ :
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
• разходи от личен характер;
• входни такси музеи:
Етнографски ареален комплекс – Златоград – 3 лв.
Музей „Дельо войвода“ – 3 лв. Работещи /// 2 лв – учащи и пенсионери

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:45 Асеновград - паркинга на х-л Асеновец
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.