Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от СОФИЯ и ПЕРНИК - ЯЗОВИР ВЪЧА И СТАРИЯТ ПЛОВДИВ

от СОФИЯ и ПЕРНИК - ЯЗОВИР ВЪЧА И СТАРИЯТ ПЛОВДИВ

КОД: Язовир Въча
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: София-1000
 
  Маршрут: София -Кричим - язовир Въча-Старият Пловдив- София
 
 
потвърдена
Цена:
35 лв.
 
 
 
Дивната природа на Родопите и хилядолетната история на Пловдив за един ден и на един дъх - очакваме Ви !

Ние Ви предлагаме:
•Посещение на архитектурен резерват Старият Пловдив ;
•Посещение на язовир Въча
•Транспорт с туристически автобус;
• Водач от фирмата
•Туристическа застраховка на стойност 1000лв при ЗК „ ЛЕВ ИНС “АД/ЗД " Армеец" АД

ДАТА:15.05.2021 г.
ДАТА:24.07.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА : с тръгване от град София : 35 лв.
ЦЕНА : с тръгване от град Перник / при 10 събрани туристи / - 40 лв

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
06:40 ч. - гр. Перник - паркинга на м-н Кауфланд, кв. Изток
07:30 ч. - гр. София - площад Александър Невски от страната на ул. Оборище

1 ден СОФИЯ – КРИЧИМ – язовир ВЪЧА – ПЛОВДИВ – СОФИЯ
Отпътуване от гр.София към язовир Въча. Посещение на живописния язовир разположен в подножието на Родопите и по поречието на река Въча.Възможност за разходка, снимки, обяд около понтони с постройки насред язовира има риборазвъдна ферма, а около тях може да се кара водно колело, лодка или джет. Отпътуване към град Пловдив. Посещение на градът „ Културна столица на Европа за 2019г“, славещ се с мновековна история от над 8000 години.Посещение на архитектурен резерват „ Стария Пловдив“ – емблема на възрожденската архитектура и богатия „ пловдивски дом“ с изписани от вътре и вън стени- сред най-бележитите са Фурнаджиевата къща, къщата на ул. „д-р Стоян Чомаков“, къща „Клианти“ домовете на Куюмджиоглу, на Димитър Георгиади, на Георги Мавриди и други.В непосредствена близост е и Античния театър, завещан от римско време в града.Свободно време за разходка .Отпътуване за град София . Пристигане в град София вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Посещение на архитектурен резерват Старият Пловдив ;
•Посещение на язовир Въча
•Транспорт с туристически автобус;
•Водач от фирмата
•Туристическа застраховка на стойност 1000лв при ЗК „ ЛЕВ ИНС “АД/ЗД " Армеец" АД

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
•разходи от личен характер;
•приблизителни входни такси за посещаваните обекти:

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:30 София - Площад " Александър Невски " от страната на ул. Оборище
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.