Регистрирайте се сега и вземете своята клубна карта.
Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България »  от ПЛОВДИВ и ПАЗАРДЖИК - РИЛСКИ МАНАСТИР И СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА

от ПЛОВДИВ и ПАЗАРДЖИК - РИЛСКИ МАНАСТИР И СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА

КОД: Рилски езера *
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пловдив – Рилски манастир – Боровец- Паничище- Рилски езера
 
  Отпътуване на:
29.08.2020 г.
 
 
Цена:
120 лв.
 
 
 
Рилски манастир и Седемте Рилски езера - тръгване от Пазарджик и Пловдив!

Двудневна екскурзия до Рилския манастир и Седемте рилски езера, които безспорно са една от най-впечатляващите природни забележителности на Балканския полуостров. Едно приказно място, което си заслужава да се види. Красотата им привлича не само български, но и хиляди чуждестранни туристи.

Ние Ви предлагаме:
• Посещение на Рилски манастир;
• Изкачване на Седемте рилските езера;
• Посещение на Боровец
• Нощувка, закуска и вечеря в хотел 3* в Боровец
• Пътуване с туристически автобус;
• Екскурзоводско обслужване и преход с планински водач;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД"Армеец"АД

ДАТА: 11.07.2020 – 12.07.2020 г.
ДАТА: 29.08.2020 – 30.08.2020 г.
Престой: 2 дни/ 1 нощувка
ЦЕНА :с тръгване от Пловдив – 120 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пазарджик – 120 лв.
ЦЕНА :с тръгване от Казанлък– 120 лв./при 10 събрани туристи/
ЦЕНА: с тръгване от Стара Загора – 120 лв

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ :
05:30ч.- Казанлък - паркинга зад Универмага
06:00ч.- Стара Загора - бившата баня " Пиперка "
07:00ч.- гр.Пловдив- спирката на хотел Тримонциум
07:45ч.- гр.Пазарджик - през Водното стопанство

1 ден. ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - РИЛСКИ МАНАСТИР - БОРОВЕЦ
Отпътуване от гр. Пловдив - Пазарджик – Дупница – Рилски манастир. Рилският манастир е разположен на 1,147 метра надморска височина сред ухаещите иглолистни гори на планината Рила. Обителта представлява комплекс от култови, жилищни и стопански постройки с обща площ 8800 кв. м. Рилският манастир се отличава с уникална архитектура. В главната манастирска църква „Рождество Богородично”, строена в периода 1834 – 1837г., се намират мощите на светеца Йоан Рилски. До нея се издига най-старата сграда в комплекса – Хрельовата каменна кула от 1335 г. Отпътуване за Боровец.Настаняване в хотел 3* в района на курорта. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 ден. БОРОВЕЦ- РИЛСКИ ЕЗЕРА - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Закуска. Отпътуване за Паничище /х. Пионерска/. Изкачване с лифт до х. Рилски езера. Преходът започва по билото на Сухия рид над х. Рилски езера, към езерото Бъбрека /около 1ч. 30 мин./ По пътя се разкрива красива панорама. Според възможностите си някои от участниците остават за почивка на езерото Бъбрека. Останалите продължават да изкачват Езерния връх покрай Окото до Сълзата (най - високото). /около 1ч./, от където се виждат всички седем езера. Слизането е покрай езерото Близнака, Трилистника и Рибното езеро, до което се намира х. Седемте Рилски езера, покрай началото на Дъновистката пътека до Долното езеро. Продължава се до лифта. Отпътуване за град Пловдив. Пристигане в град Пазарджик и град Пловдив вечерта.

Забележки:
• Задължително изискване към туристите е да се движат като група и да се съобразяват с темпото, което определя водачът.
• Непременно носете удобни затворени туристически обувки с добро сцепление, щеки за ходене, топли дрехи, вкл. шапки и ръкавици, дъждобрани.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА (ТРОЙНА) СТАЯ ВКЛЮЧВА:
•1 нощувка със закуска и вечеря в хотел*** в Боровец;
•посещение Рилски манастир и Седемте рилски езера;
•транспорт с туристически автобус;
•туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД"Армеец"АД
•преход с планински водач;
•екскурзоводско обслужване.

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни – минус 10 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 35 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• лифт (при група до 25 туристи) - 18 лв. в двете посоки: 12 лв. за деца до 12 год. и пенсионери;
• лифт (при група от 26 и повече туристи) - 16,00 лв. в двете посоки: 9,60 лв. за деца до 12 год. и пенсионери.


• При мъгла, непроходими, опасно хлъзгави, стръмни, наводнени участъци на пешеходните маршрути, при лошо време или след проливни дъждове и свлачища, или други неподходящи метеорологични условия водачът има право еднолично да промени програмата от съображения за сигурността на участниците.
• Непременно носете удобни затворени туристически обувки с добро сцепление /сандали, високи обувки и т.н. не са вариант за преходи от този тип/, щеки за ходене, топли дрехи, вкл. шапки и ръкавици, дъждобрани.
• Носете суха храна.
• При възникване на извънредни, непредвидими проблеми в пътната или метеорологична обстановка, блокиране на пътни участъци или други непреодолими препятствия се допуска промяна в програмата. В тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на програмата.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
07:45 Пазарджик - Водното стопанство
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.