Регистрирайте се сега и вземете своята клубна карта.

За нас

 
 
„Бек Райзен” е лицензиран туроператор, който повече от 10 години, успешно присъства на българския пазар. Работим в тясно сътрудничество с колегите ни от Хърватия, Гърция, Албания, Сърбия, Македония, Словакия, Унгария, Румъния и др.

В стремежа си да бъдем интересни на нашите клиенти ние им предоставяме избор от над 200 различни дестинации годишно.

Стилът ни на работа се отличава, както с надеждност и сигурност, така и с индивидуално отношение и внимание към всеки един клиент. За високото качество на нашите услуги гарантират нашите служители, които са квалифицирани професионалисти в областта на туризма. Доказателство за това е, че макар и в условия на икономическа криза, процента на хората посещаващи наши екскурзии се е увеличил с 40 % през последната година.

Отговаряйки на очакванията на нашите клиенти ние успешно реализирахме различни проекти през изминалата година , осъществявайки екскурзии в страни като : Хърватия, Босна и Херцеговина, Австрия, Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Румъния и др.

Водени от стремежа да затвърдим доверието и да изградим още по-лоялни взаимоотношения с нашите клиенти, ние планираме нови и завладяващи дестинации през 2018 г. / 2019 г.

Благодарение на силната ни позиция, с която вече повече от 10 години присъстваме на българския пазар, ние доказахме, че „Бек Райзен” е партньор на който можете да се доверите!.
 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.