Начало »  Празници » Септемврийски празници »  от ПЕРНИК и СОФИЯ - САНДАНСКИ И ЗЛАТОЛИСТ

от ПЕРНИК и СОФИЯ - САНДАНСКИ И ЗЛАТОЛИСТ

КОД: Златолист
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Перник-2300
 
  Маршрут: София - Перник - Сандански - Златолист - София
 
  Отпътуване на:
03.09.2022 г. 01.10.2022 г.
 
 
стоп
Цена:
35 лв.
 
 
 
Еднодневна разходка сред плодородната Санданско-петричка котловина,в един от най-популярните винарски региони и градът на Спартак – Сандански и святото село Златолист.

Ние ви предлагаме:
•Посещение на село Златолист;
•Посещение на град Сандански
•Транспорт с туристически автобус;
•Представител от фирма Бек Райзен по време на пътуването ;
•Туристическа застраховка на стойност 1 000 лева при " Евроинс " АД

ДАТА : 21.05.2022 г. - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА
ДАТА : 03.09.2022 г.
ДАТА : 01.10.2022 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 35 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
07:30 ч. - гр. София - Площад "Александър Невски" от страната на ул.Оборище
08:15 ч. - гр. Перник - паркинга на Кауфланд кв. Изток

1 ден СОФИЯ – ПЕРНИК - КРЕСНА - ЗЛАТОЛИСТ - САНДАНСКИ - СОФИЯ
Отпътуване от град София / гр. Перник по посока село Златолист. Пристигане в селището разположено в Санданско-Петричката котловина и възникнало като чифлик, по късно тютюнопроизводство и железодобив в района. Посещение на църквата „Св. Георги“ - домът на пророчицата Преподобна Стойна. Храмът е построен в 1857 година, дълбоко вкопан в земята. В средата на черквата, под купола, се намира мраморна плоча с двуглав орел - емблема на Цариградската патриаршия. Има поверие, че когато се стъпи върху нея, има лечебно действие.Отпътуване за град Сандански– град с хилядолетна история, известен с благоприятния си климат и богатство от минерални извори с различна термалност. Именно покрай тях започва и развитието на града още времето на траките, като се смята че тук е роден и античния войн Спартак от племето на медите. Свободно време в центъра на града и възможност за приятна разходка из парка на града, втори по големина в страната след Варненската морска градина. Отпътуване за град София / гр. Перник .Пристигане в София вечерта.

ЦЕНАТА Е НА ЧОВЕК В ЛЕВА И ВКЛЮЧВА :
• транспорт с туристически автобус;
• посещение на село Златолист и град Сандански
• представител от фирма Бек Райзен по време на пътуването ;
• туристическа застраховка на стойност 1 000 лева при " Евроинс " АД

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
  • Входни такси за обекти възможни за посещение и разходи от личен характер

ОТСТЪПКИ :
за дете до 12 г. - минус 4 лв.

Условия за резервации и анулации :
• При записване за еднодневна екскурзия се заплаща 100 % от цената на пътуването;
• При записване за екскурзия за два или повече дни се внася депозит не по-малко
от 30% от пакетната цена ;
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица 00088054/1306221000380/11.04.2022 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка :Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи !Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !


Час на тръгване Място на тръгване
08:15 Перник - паркинга пред магазин Кауфланд
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.