Начало »  Празници » Септемврийски празници »  от ПЛОВДИВ- ИСТАНБУЛ през Септември

от ПЛОВДИВ- ИСТАНБУЛ през Септември

КОД: Истанбул Септември
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: София - Пазарджик - Пловдив - Хасково - Кап.Андрево - Истанбул
 
  Отпътуване на:
02.09.2021 г.
 
 
ново
Цена:
190 лв.
 
 
 
ИСТАНБУЛ – към портите на Ориента през Септември
Цветен, космополитен, неповторим!

Ние Ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус
•Посещение на Истанбул – европейска и азиатска част
•Посещение на Желязната църква
•2 нощувки в х-л 3* в Истанбул "
•2 закуски / 1 вечеря
•Местен екскурзовод
•Водач от Бек Райзен
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 Евро при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД"Армеец"АД

ДАТА : 02.09.2021 – 05.09.2021 г
Престой : 4 дни / 2 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от гр. София - 195 лв
ЦЕНА: с тръгване от гр. Пазарджик - 190 лв
ЦЕНА: с тръгване от гр. Пловдив - 190 лв

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
•22:00 ч. - гр.София- площад Александър Невски от страната на ул. "Оборище"
•23:30 ч. - гр. Пазарджик - Водното стопанство - център
•00:00 ч. - гр. Пловдив - спирката на х-л Тримонциум

1 ден. СОФИЯ -ПЛОВДИВ - ХАСКОВО - ГКПП КАПИТАН АНДРЕЕВО - ИСТАНБУЛ
Отпътуване от София в посока ГКПП Капитан Андреево. Нощен преход.

2 ден. ИСТАНБУЛ
Пристигане в Истанбул в сутрешните часове. Посещение с местен екскурзовод на историческия център на града- Синята джамия / отвън /, змиевидната колона, фонтана на Вилхелм II, Римския хиподрум, двореца „Топ капъ“ и църквата „Света София“ / по желание срещу допълнително доплащане може да бъдат посетени отвътре и дворецът, и църквата/ . Свободно време с възможност за потапяне в атмосферата на емблематичния „Капалъ чарши“. Настаняване в хотела.Вечеря.Нощувка.

3 ден. ИСТАНБУЛ
Закуска. Свободно време или по желание (срещу допълнително заплащане) разходка с корабче по "Босфора"- разкриваща - новия султански дворец "Долмабахче", "Чираан Палас" - бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът "Ортакьой" , отбранителните крепости Румели Хисар" и "Анадолу Хисар", летния султански дворец "Бейлербей", Кулата на девицата и други.Посещение на пазара на подправките – Египетския пазар..Посещение на двореца Долмабахче с местен екскурзовод( срещу допълнително заплащане и при минимум 20 човека). Връщане в хотела.По желание посещение на едни от най-новите и атрактивни атракциони в града- мол „ Емаар“ ,където ще може да посетите богатия аквариум и подземната зоологическа градина там. Уникалната сбирка над 20 000 морски животни, акули, крокодили и остров на Пингвините смайват в седемте секции на аквариума. Отпътуване и посещение на светлинно шоу на пеещите фонтани в мол Watergarden İstanbul - където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големия" басейн в Европа.Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден. ИСТАНБУЛ - ПЛОВДИВ - СОФИЯ
Закуска. Посещение на ембелматичната Желязна църква - "Св.Стефан".Отпътуване за България. Пристигане в гр. Пловдив / гр. София късно вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
•Транспорт с туристически автобус
•Посещение на Истанбул – европейска и азиатска част
•Посещение на църква " Св.Стефан" - Желязната църква
•2 нощувки в хотел 3* в Истанбул
•2 закуски, 1 вечеря
•Местен екскурзовод
•Водач от Бек Райзен
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 Евро при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД"Армеец"АД

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Разглеждане на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език – 25 € (включена входна такса и трансфер)
•Посещение на Света София с местен екскурзовод – 22 € (включена входна такса)
•Посещение на двореца Топ капъ с местен екскурзовод – 22 € (включена входна такса)
•Комбинирано посещение на двореца Топ капъ и Църквата „Света София“с местен екскурзовод – 35 € (включена входна такса)
•Разходка с корабче по Босфора и посещение на Еипетския пазар - 20 €
•Посещение на мол „Емаар“ и мол Water garden - 15 евро /// Входни такси на Аквариума в мол Емаар - 75 TL – възрастни ; за деца до 14 год. и възрастни над 65 год., както ученици и студенти – 65 TL/

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 20 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая - плюс 100 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден ЗАДГРАНИЧЕН ПАСПОРТ с валидност минимум 6 месеца от датата на пътуването. За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
00:00 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.