Регистрирайте се сега и вземете своята клубна карта.

Аква Калиде И Фестивал на Пясъчните фигури 2018

КОД: 1833В5БС
 
Програма
 
 
Видео
 
 
  Пътуване с Автобус
 
    Еднодневна
 
  Тръгване от: Варна-9000
 
  Маршрут: Варна - Бургас - Варна
 
 
Цена:
15 лв.
 
 
 
ВАШАТА ПРОГРАМА:

  • Пътуване с туристически автобус.
  • Запознаване с продукти, свързани с природосъобразния начин на живот.
  • Безплатен обяд в уютно заведение.
  • Посещение на „Аква Калиде“ /в превод при горещите води/, един от най-големите и древни комплекси край град Бургас. На това място преди три хилядолетия траките установяват едно от най-големите си светилища – това на „ Трите нимфи“. Целебната мощ на водите е спомогнала за оцеляването на комплекса през всички епохи. Своя отпечатък на това лечебно място оставя и султан Сюлейман I, който изгражда огромна баня (хамам) облицована с мрамор и ориенталска орнаментика. Днес хамамът е реставриран в целия си блясък и отворен за посещение.
  • Посещение на фестивала на пясъчните фигури в Бургас . Ежегодоно провеждания фестивал впечатлява с майсторството и вдъхновението на ваятелите на пясък. 2018 г е годината на 11-то поред провеждане на атрактивното събитие смесица от последните две- „Приказни герои“ и "Кино герои".
  • Свободно време за разходка.
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ !!!

Уважаеми клиенти ,

по време на спонсорираните - рекламни екскурзии обяда е за сметка на рекламодателя Бек Интернешанъл и е комплимент към присъстващите на презентацията на продуктите на фирмата . Екскурзията не е обвързана със закупуване на продукти . Закупуването на продукти е само по желание на КЛИЕНТА .


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Варна - Катедралата
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ ЗА РЕКЛАМНИ ЕКСКУРЗИИ?


ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ НА РЕКЛАМНА ЕКСКУРЗИЯ