Начало »  Празници » Великден в чужбина »  от БЛАГОЕВГРАД- ВЕЛИКДЕН в ЛУТРАКИ ПОЗАР

от БЛАГОЕВГРАД- ВЕЛИКДЕН в ЛУТРАКИ ПОЗАР

КОД: Лутраки
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 3 нощувки
 
  Тръгване от: Благоевград-2700
 
  Маршрут: София- Перник- Радомир - ГКПП Кулата - Солун - Лутраки Позар
 
 
ново
Цена:
325 лв.
 
 
 
ВЕЛИКДЕН В СПА КУРОРТА - ЛУТРАКИ ПОЗАР !!!
За вас любители на природата , спокойствието , здравословния начин на живот съчетаваме гръцката кухня , бузукито и естествените,чисти термални извори в Лутраки Позар ! Неочаквана красота сгушена в полите на планината Каймакчалан , еднакво примамлива във всички годишни сезони .

Ние Ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус
•Посещение на Лутраки Позар
•Посещение на Бутковско езеро - Керкини
•Посещение на Водопадите на Едеса - по желание и с/у допълнително заплащане
•3 нощувки / 3 закуски / 2 вечери / празничен Великденски обяд
•Водач от Бек Райзен
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 Евро при ЗД „ Армеец „/ЗК " Лев Инс "

ДАТА: 01.05.2021 - 04.05.2021 г.
Престой : 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от София - 330 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Перник - 330 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Радомир - 330 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Благоевград - 325 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
07:30 ч. - гр.София - площад Александър Невски от страната на ул. Оборище
08:20 ч. - гр.Перник - Кауфланд - кръговото ул. 6-ти май
08:40 ч. - гр.Радомир - ІІ - пл."Войнишко въстание"
09:40 ч. - гр.Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79

1 ден СОФИЯ - ПЕРНИК - РАДОМИР - БЛАГОЕВГРАД - ГКПП КУЛАТА - СОЛУН - ЛУТРАКИ ПОЗАР
Отпътуване от гр. София / гр. Перник / гр. Радомир / гр. Благоевград в посока ГКПП Кулата. Пристигане в курорта Лутраки Позар. Разположен в подножието на планината Каймакчалан курортът е уникален с красотата на водопадите от минерални води образувани от сливането на шест извора. Още по-голям интерес представлява това , че едната част от водите е с температура 37 С, а другата е студена. Курортът разполага както с открити естествени минерални басейни,достъпни за туристи, така и със закрити. Мястото е наричано и Раят на земята, близостта с гората пък прави почивката още по - приятна и ефективна. Дефилето на Лутраки се спуска по поречието на реката и е с дължина 33 км. Лечебните извори на Позар са дестинация не само за възрастни, но и за млади хора, които искат да избягат от стреса на ежедневието, да релаксират и да прекарат добре.Настаняване в хотел. Посещение на местната църква за посрещане на Възкресението Христово .Христос Воскресе . Късна вечеря . Нощувка.

2 ден ПОЖАРСКИ БАНИ
Закуска. Свободно време за разходка из курорта и кокетните улици, запазените исторически сгради, сред които и хотел „Палас“, от 20-те години на миналия век.Празничен Великденски обяд с печено агне,богато меню , жива музика , добро настроение и много танци . Нощувка.

3 ден ПОЖАРСКИ БАНИ
Закуска. Свободно време или по желание полудневна екскурзия до град Едеса / при минимум 20 записали се туристи/. Градът носещ името Воден от древни времена, заради водните си ресурси , впечатлява с водопадите си. Фотопауза. Свободно време. Отпътуване за Позар-Лутраки. Свободно време. Нощувка.

4 ден ПОЗАР - ЕЗЕРО КЕРКИНИ - БЛАГОЕВГРАД - РАДОМИР - ПЕРНИК - СОФИЯ
Закуска. Отпътуване за езерото Керкини, известно още като Бутковско езеро. То е разположено между планините Беласица Керкини и Круша, в северната част на плодородното Серско поле и е важен биосферен резерват, част от Натура 2000. Пленява с многообразието и изобилието на редки и застрашени видове птици като: розово фламинго – над 7000 фламинга през ноември, големия креслив орел, малкият корморан, водните биволи и още много други. Разходката с лодка води до мястото където река Струма сe влива в езерото, това е и любимото място за хранене на много от птицит. Можете да видите най-големите струпвания на Фламинго, Сивата и Голямата бяла чапли, както и част от гнездата на Къдроглавия пеликан. Отпътуване за България.Пристигане в Благоевград / Радомир / Перник / София вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
  • Транспорт с туристически автобус
  • Пешеходна обиколка на Лутраки Позар
  • Посещение на Буковско езеро - Керкини
  • 3 нощувки / 3 закуски / 2 вечери / 1 Празничен Великденски обяд
  • Водач от Бек Райзен
  • Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 Евро при ЗД „ Армеец „/ ЗК Лев инс

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години настанено с двама възрастни – минус 40 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Полудневна екскурзия до водопадите на гр. Едеса / при минимум 20 записали се туристи /– 20 лв. / 10 евро
•Доплащане единична стая – 110 лв
•Разходи от личен характер;
•Разходка с лодка в езерото Керкини при минимум 10 туриста – 7 евро.
•Приблизителни входни такси за спа басейните в курорта - 2 евро / открити минерални басейни/ ; 3-6 евро / закрити басейни/
  • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Допълнителна информация:
  • Полезният ефект от минералните води е известен още от Древността. Спрямо минералния си състав и температура те са с различно приложение. Водите в Лутраки Позар са със средна температура 37 С и ниска минерализация,което ги прави полезни за облекчаване и лечение на кожни заболявания, урологични заболявания и такива на опорно двигателния апарат.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
09:40 Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.