Регистрирайте се сега и вземете своята клубна карта.
Начало »  Празници » Великден в чужбина »  от СОФИЯ - ВЕЛИКДЕН КАВАЛА

от СОФИЯ - ВЕЛИКДЕН КАВАЛА

КОД: Кавала
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: София-1000
 
  Маршрут: София - Перник - Радомир - Благоевград - Кавала
 
 
ново
Цена:
140 лв.
 
 
 
Гостоприемно посрещане в съседна Гърция, в накацалия амфитетрално и струящ светлина северен град Кавала. Обвит в цветове и светлина, притихнал в очакването на един от най-светлите християнски празници - Великден. Да го опознаем заедно!

Ние Ви предлагаме :
• транспорт с туристически автобус;
• настаняване в хотел Oceanis 3* / или подобен / в района на Кавала https://www.oceaniskavala.gr/en/
• 1 нощувка, 1 вечеря и 1 закуска;
• екскурзовдско обслужване;
• медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро при ЗД Армеец

ДАТА:18.04.2020 - 19.04.2020г.

Престой: 2 дни/ 1 нощувка
ЦЕНА: с тръгване от София - 140 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Перник - 140 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Радомир - 140 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Благоевград - 135 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
08:00 София - площад Александър Невски от страната на ул. " Оборище "
08:50 Перник - Кауфланд - кръговото ул. 6-ти май
09:10 Радомир - ІІ - пл."Войнишко въстание"
10:10 Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79

1 ден СОФИЯ – ПЕРНИК - РАДОМИР - БЛАГОЕВГРАД – ГКПП КУЛАТА - КАВАЛА
Отпътуване от гр. София/ гр. Перник / гр.Радомир / гр. Благоевград за Република Гърция, по маршрут Кулата - Драма - Кавала.Пристигане в Кавала. Пешеходна туристическа обиколка из романтичните улички на Стария град на Кавала,основан от колонисти на остров Тасос преди Христа. През времето градът се е разраствал и в момента е най-голямото и най-красивото пристанище в тази област на Егейско море. Пешеходната обиколка включва:църквата”Успение Богородично”,пристанището,Паметника и къщата-музей на Мохамед Али паша - благодетел на града , Аквадукта”Камерес”построен от Сюлейман Великолепни ,сградата” Имарет . Настаняване в хотела.Свободно време. Вечеря. Възможност за посещение на празнична, църковна литургия в църквата "Св.Николай". Нощувка.

2 ден. КАВАЛА – БЛАГОЕВГРАД - РАДОМИР- ПЕРНИК – СОФИЯ
Закуска.Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в гр. Благоевград / гр. Радомир / гр. Перник / гр. София вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• транспорт с туристически автобус;
• настаняване в хотел Oceanis 3* / или подобен / в района на Кавала
• 1 нощувка, 1 вечеря и 1 закуска;
• екскурзовдско обслужване;
• медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро при ЗД Армеец

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете от 2 до 12 години в стая с двама възрастни – минус 20 лв;

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 60 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Крепостта на Кавала – 2 евро.

    • Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА :
Oceanis Hotel се намира в центъра на град Кавала, на 150 метра от кметството и точно срещу Археологическия музей. Стаите разполагат с мини-хладилник, телефон и телевизор. Оборудването на санитарните възли включва вана. В основния ресторант се предлага традиционна и интернационална кухня. Хотела рзполага с голяма тераса на покрива от където се открива прекрасна гледка към морето. Има вътрешен частен паркинг, а наблизо има и голям обществен паркинг.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

      • ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №1910013150000826752/14.06.2020 при ЗД "Армеец" - гр. София , ул. „Стефан Караджа“ № 2 Телефон: +359 (0)700 1 39 39
Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец".

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 София - Площад "Александър Невски"
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.