Регистрирайте се сега и вземете своята клубна карта.
Начало »  Празници » Великден в чужбина »  от ПАЗАРДЖИК- ВЕЛИКДЕН в ИВАЙЛОВГРАД

от ПАЗАРДЖИК- ВЕЛИКДЕН в ИВАЙЛОВГРАД

КОД: Великден
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Пазарджик-4400
 
  Маршрут: Пазарджик – Пловдив – Александрово – Узунджово – Ивайловград – Димотико - Суфли
 
 
Цена:
180 лв.
 
 
 
За Великденските празници ние Ви предлагаме тридневна екскурзия до Ивайловград и Вила Армира, Александровска гробница, Мезек, Дидимотика и Александруполис.
Прекрасно и различно посрещане на Великденските празници.

Ние Ви предлагаме :
  • 2 нощувки в хотел, в района на град Ивайловград *** , 2 закуски, 1 вечеря, 1 Великденска вечеря;
  • посещение на Александровска гробница,
  • разходка във вила „Армира“;
  • посещение на църквата в Узунджово - най-голямата селска църква в България
  • разглеждане на гр.Димотико, гр. Суфли,
  • разходка в гр. Александруполс,
  • дегустация на вина във винарска изба „Мезек”;
  • транспорт с туристически автобус;
  • екскурзоводско обслужване.

ДАТА : 17.04.2020 - 19.04.2020 г.
Престой: 3дни / 2 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от София - 185 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пловдив - 180 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пазарджик - 180 лв

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
•07:00 ч. - гр.София – паркинга пред Александър Невски;
•08:00 ч. - гр. Пазарджик - Водното стопанство - център
•09:15 ч. - гр.Пловдив – OMV – „Санкт Петербург”.

1 ден 17.04.2020 ПАЗАРДЖИК – ПЛОВДИВ – АЛЕКСАНДРОВО – УЗУНДЖОВО – ИВАЙЛОВГРАД
Тръгване от гр.Пазарджик / гр.Пловдив/ по маршрут – Пловдив – Александрово. Посещение на уникалната тракийска гробница в с. Александрово, отличаваща се с впечатляваща архитектура, която по своите размери се нарежда сред най-големите съоръжения от този тип, открити до сега. Уникална я правят нейните стенописи от IV в. пр. Хр, които са без паралел. Служила е за последен дом на богат тракийски владетел, чието име остава неизвестно.
Отпътуване за с.Узунджово. Посещение на една от първите църкви в България – църквата "Успение Богородично", построена преди повече от 500 години. В иконостаса ѝ за пръв път е резбована Глаголичната молитва. Отпътуване за Ивайловград. Посещение на античната вила „Армира” изградена през втората половина на І век. Това е най-пищно украсеният частен дом от римската епоха, разкрит в българските земи. Цялата сграда е композирана около басейн. Вилата е отоплявана с подово отопление и богато украсена с мрамор и уникални мозайки, част от които са запазени в автентичния си вид и до днес. Настаняване в хотел ***. Свободно време за разходка в град Ивайловград. Вечеря. Нощувка.

2 ден 18.04.2020 ИВАЙЛОВГРАД – ДИМОТИКА – СУФЛИ – АЛЕКСАНДРУПОЛИС – ИВАЙЛОВГРАД
Закуска. Отпътуване за град Димотико /Република Гърция/. Днес в града могат да се видят златната църква „Св. Никифор”, средновековната крепост и останките от византийски
дворци и църкви. Отпътуване за град Суфли. Града е известен с коприната и бубарството си, занаяти, запазили се и до днес в градчето. Отпътуване за Алксандруполис. Туристическа обиколка, по време на която се разглеждат забележителностите на града: крайбрежната алея с прочутия Александруполски фар, пристанището, митрополитската църква "Св. Никола" и др. Свободно време за обяд, разходка и шопинг в центъра на града. Отпътуване за Ивайловград. Великденска вечеря. Нощувка.

3 ден 19.04.2020 ИВАЙЛОВГРАД – МЕЗЕК – ХАСКОВО – ПЛОВДИВ – СОФИЯ
Закуска. Отпътуване за Мезек. Посещение на винарска изба „Мезек”. Запознаване с процеса на винопроизводство и дегустация на вина. Отпътуване за град Хасково. Възможност за посещение на най-високия монумент на „Света Богородица с Младенеца” в света (32,8м), намиращ се в град Хасково. До записаният в рекордите на Гинес монумент е построена камбанария (30м), от която се разкрива прекрасна гледка към града. Свободно време за разходка и обяд в центъра на града. Отпътуване за гр.Пловдив , гр. Пазарджик и гр.София следобяд. Пристигане в гр. Пловдив / гр. Пазарджик вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 2 нощувки в хотел в района на град Ивайловград *** - 2 закуски, 1 вечеря и 1 Великденска вечеря;
• посещение на Александровска гробница, вила „Армира“;
• разглеждане на гр.Димотика, гр. Суфли, гр. Александруполис, с. Узунджово, гр. Хасково;
• дегустация на вина във винарска изба „Мезек”;
• транспорт с туристически автобус;
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗД " Армеец ";
• екскурзоводско обслужване.
• медицинска застраховка на стойност 2000 евро при ЗД " Армеец" .

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 2 години в стая с двама възрастни без допълнително легло – безплатно;
• настаняване на дете от 2 до 12 години в стая с двама възрастни на допълнително легло – минус 20 лв.;
• тръгване от гр.Пловдив и - минус 10 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 60 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Александровска гробница – 3 лв.
Исторически музей в град Ивайловград – 2 лв.
Античната вила „Армира” – 3 лв.

Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №1910013150000826752/14.06.2020 при ЗД "Армеец" - гр. София , ул. „Стефан Караджа“ № 2 Телефон: +359 (0)700 1 39 39
Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец".

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 Пазарджик - Водното стопанство
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.