Начало »  Празници » Майски празници »  от ПЛОВДИВ - БОРОВЕЦ И САМОКОВСКИ М-Р

от ПЛОВДИВ - БОРОВЕЦ И САМОКОВСКИ М-Р

КОД: Боровец
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пловдив - Пазарджик - Самоков - Боровец
 
  Отпътуване на:
06.03.2022 г. 07.05.2022 г. 16.10.2022 г.
 
 
ново
Цена:
29 лв.
 
 
 
БОРОВЕЦ , ЦАРСКА БИСТРИЦА И САМОКОВСКИ МАНАСТИР – гостоприемна Рила и свети места на ръка разстояние – заповядайте с нас!

Ние Ви предлагаме:
• Транспорт с туристически автобус
• Посещение на Самоковски манастир „ Покров Богородичен“
• Посещение на Боровец
• Посещение на дворец Царска Бистрица / при добри метереологични условия/
• Водач от фирмата
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при " Евроинс " АД

ДАТА: 06.03.2022 г.
ДАТА: 07.05.2022 г.
ДАТА: 16.10.2022 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 29 лв

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
08:00 ч. - гр.Пловдив - спирката на хотел Тримонциум
08:45 ч. - гр. Пазарджик - Водното стопанство

1-ви ден ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - БОРОВЕЦ - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Отпътуване към град Самоков. Посещение на самоковски манастир “Покров Богородичен” – основан през 1772г. като девически метох на Хилендарския манастир. Една от легендите за произхода му разказва за спасяването на града от Света Богородица, която разпростряла своя плащ –покров,от където идва и името на обителта.В обителта се съхраняват мощи на Свети Георги, Св. Николай Чудотворец , Св. Сава Сръбски.Отпътуване за най-емблематичния български курорт - Боровец. В красивата планинска прегръдка на Рила планина на 1300 м надморска височина това е първият български зимен курорт. Свободно време за разходка из курорта. При добри метереологични условия ще посетим и двореца „ Царска Бистрица“ Дворецът, построен във възрожденски стил в периода 1898-1914 г., е служил като ловна хижа на българския цар. В комплекса се посещават работещата и до днес водноелектрическа централа "Сименс" от 1912 г., галерията и параклиса в красивия парк на дворцовия комплекс. Отпътуване за гр. Пловдив / гр. Пазарджик . Пристигане в гр. Пазарджик / гр. Пловдив вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• Транспорт с туристически автобус
• Посещение на Самоковски манастир „ Покров Богородичен“
• Посещение на Боровец и посещение на дворец Царска Бистрица / при добри метереологични условия /
• Водач от фирмата
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при " Евроинс "

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Разходи от личен характер
  • Дворец Царска Бистрица – 4 лв

  • Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.