Начало »  Празници » Майски празници »  от ВАРНА - НЕСЕБЪР , СВ. ВЛАС И СЛ. БРЯГ

от ВАРНА - НЕСЕБЪР , СВ. ВЛАС И СЛ. БРЯГ

КОД: Несебър , Св.Влас и Сл. бряг
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Варна-9000
 
  Маршрут: Варна - Слънчев бяг - Свето Влас - Варна
 
 
Цена:
28 лв.
 
 
 
Ние Ви предлагаме :
•Транспорт с туристически автобус
•Посещение на град Несебър - включен в списъка на паметниците на Световното
културно наследство.
•Посещение на манастир " Св. Власий " в курортното градче Св. Влас
•Разходка в курорт Слънчев бряг
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
•Водач от Бек Райзен придружаващ групата

ДАТА: 08.05.2022 г.
ДАТА: 27.08.2022 г.
Престой : 1 ден
ЦЕНА : 28 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
08:00 ч. - гр. Варна - Катедралата

1 ден. ВАРНА - НЕСЕБЪР - СЛЪНЧЕВ БРЯГ - СВЕТИ ВЛАС - ВАРНА
Отпътуване за гр. Несебър . Посещение на гр.Несебър, един от най-древните градове в Европа. Наследник на Месембрия, наречен през късното средновековие Месемврия. В старата част на града до днес са запазени ценни исторически паметници от всички епохи: останки от крепостни стени от римски времена и Средновековието, стари византийски и български църкви, възрожденски къщи от 18-ти и 19-ти век.Градът е включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО.Отпътуване за Слънчев бряг ,най-големият и най-посещаван български курорт, който се намира в северната част на Южното българско черноморско крайбрежие, до Несебърския залив . Свободно време за обяд и разходка .
Отпътуване за Свети Влас .Посещение на един от най-големите манастири в курортното градче Свети Влас - „Св. Власий“. Манастирът носи името на светеца покровител на града, в периода от XIV-XVIIв. е в най-големия си разцвет, а днес в храма се съхранява парче от Кръста господен и мощите на светеца-патрон.Свободно време за разходка из град Свети Влас.Отпътуване за град Варна . Пристигане в град Варна в късни следобед.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
•Транспорт с туристически автобус
•Посещение на град Несебър - включен в списъка на паметниците на Световното културно наследство на ЮНЕСКО.
•Посещение на манастир " Св. Власий " в курортното градче Св. Влас
•Разходка в курорт Слънчев бряг
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
•Водач от Бек Райзен придружаващ групата

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
Разходи от личен характер

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.