Начало »  Празници » Майски празници »  от АЙТОС и КАРНОБАТ - ХИСАРЯ И СТАРОСЕЛ

от АЙТОС и КАРНОБАТ - ХИСАРЯ И СТАРОСЕЛ

КОД: Старосел и Хисаря
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Айтос-8500
 
  Маршрут: Бургас - Айтос - Карнобат - Хисаря - Старосел
 
  Отпътуване на:
20.08.2022 г. 21.10.2022 г.
 
 
ново
Цена:
47 лв.
 
 
 
Еднодневна екскурзия до едни от най – древните и красиви български кътчета – Старосел и Хисаря. Източник на древен магнетизъм и преливащи от история, тези селища ще Ви очароват с кристално чистите си и лековити минерални извори и аромата на истинско вино !

Ние Ви предлагаме :
•посещение град Хисаря;
•посещение на тракийски култов комплекс - Старосел
•посещение на Винен и СПА комплекс "Старосел"
•транспорт с туристически автобус;
•екскурзоводско обслужване;
•туристическа застраховка на стойност 1000 лв " Евроинс " АД.

ДАТИ: 07.05.2022 г.
ДАТИ: 20.08.2022 г.
ДАТИ: 21.10.2022 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 47 лв.

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
07:00 ч. - гр.Бургас - Булаир пред ЕнТурТранс
07:30 ч. - гр.Айтос - автогарата
08:00 ч. - гр.Карнобат - автогарата

1ден БУРГАС - АЙТОС - КАРНОБАТ - ХИСАРЯ - СТАРОСЕЛ
Отпътуване към град Хисаря . Посещение на град Хисаря. Многобройните руйни в района свидетелстват за огромното му значение в живота на траки и римляни. Най-голямото богатство на града са 22 минерални извора с различни лечебни свойства. Свободно време за разходка в града. Отпътуване за с.Старосел. Разположено по южните склонове на Същинска средна гора селото е съкровищница на тракийската история. През 2000г. проф. Георги Китов разкрива най-големия тракийски комплекс на Балканите в местността Четиньова могила, с което селото придобива световна известност.Тя е най-голямата от известните досега тракийски могили. Вероятно е от 5-4 в. преди н.е.
Гробницата е изградена от добре изработени каменни блокове, захванати помежду си с железни скоби, залети с олово. Състои се от: южно парадно стълбище, две странични, коридор, представителна фасада, правоъгълна и кръгла камера.
Траките са едни от древните жители на нашите земи, завещали ни интригуващи доказателства за една високоразвита култура. Ще имате възможност за посещение на уникалната робница , както и да се насладите на елексира от лозовите насаждения в района - източник на селектирани вина за ценители и комплектовани добре във винарски комплекс „Старосел”. Отпътуване за гр.Карнобат / гр. Айтос / гр. Бургас . Пристигане в град Бургас вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•посещение град Хисаря;
•посещение на село Старосел
•транспорт с туристически автобус;
•екскурзоводско обслужване;
•туристическа застраховка на стойност 1000 лв " Евроинс " АД.

ОТСТЪПКИ:
деца до 12 г.. - минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
• разходи от личен характер;
• входни такси за посещаваните обекти :
Гробница в село Старосел - за възрастни – 3.00 лв. / за ученици и пенсионери – 1.00 лв.
Винарна Старосел - 5 лв

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 Карнобат - автогарата
07:30 Айтос - автогарата
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.