Начало »  Празници » Майски празници »  от ВАРНА - РАВАДИНОВО И СОЗОПОЛ

от ВАРНА - РАВАДИНОВО И СОЗОПОЛ

КОД: Равадиново
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Варна-9000
 
  Маршрут: Варна - Созопол - Равадиново - Варна
 
  Отпътуване на:
31.07.2022 г.
 
 
Цена:
33 лв.
 
 
 
Насладете се на една романтична приказна разходка, която ще ви отведе назад във времето. Потопете се в приказния разкош на един замък от детските приказки. Разходете се из най-романтичния град на нашето Черноморие и докоснете мощите на Св. Йона Кръстител. Всичко това ние ви предлагаме в еднодневната ни екскурзия до с.Равадиново и Созопол.

Ние Ви предлагаме :
•Посещение на гр. Созопол
•Посещение на замъка в Равадиново - "Влюбен във вятъра”.
•Транспорт с туристически автобус
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД
•Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване

ДАТА: 15.05.2022 г.
ДАТА: 31.07.2022 г.
Престой: 1 дeн
ЦЕНА : 33 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
07:00 ч. - гр. Варна - Катедралата

1 ден - ВАРНА - СОЗОПОЛ - РАВАДИНОВО - ВАРНА
Отпътуване от гр. Варна за Созопол. Пешеходна обиколка на стария град Созопол. Посещение на църквата „Св. Георги Победоносец“, където се съхраняват мощите на Св. Йоан Кръстител, както и частица от Светия кръст. Свободно време за разходка и обяд. Посещение на Замъка в с.Равадиново, разположено на 2 км от Созопол. Носещ приказното име " Влюбен във вятъра" и съчетаващ средновековна традиция в устройството на замъците и " разказващ" една жива приказка. Отпътуване за Варна . Пристигане в гр. Варна вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Посещение на гр. Созопол
•Посещение на замъка в Равадиново - "Влюбен във вятъра”. / не е включена входната такса /
•Транспорт с туристически автобус
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД
•Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване"

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
разходи от личен характер;
входна такса за посещение на Замъка в с.Равадиново – 16 лв./ за групи/ .
Пенсионери и учащи : 10 лева
/ Цена на билета при индивидуално посещение 20 лв /
Билети за изложбата за групи - 12 лева
Комбиниран билет за Замъка + изложбата " Съкровищата на Тутанкамон " - за възрастен над 18 години - 28 лева вместо 35 лева редовна цена.
Комбиниран билет за деца над 7 години, студенти,ученици, инвалиди и пенсионери - 20 лева

  • Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 Варна - Катедралата
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.