Начало »  Празници » Коледа »  от ВЕЛИНГРАД - ДРАМА И КОЛЕДНАТА ПРИКАЗКА ОНИРУПОЛИ

от ВЕЛИНГРАД - ДРАМА И КОЛЕДНАТА ПРИКАЗКА ОНИРУПОЛИ

КОД: Онируполи
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Велинград-4600
 
  Маршрут: Казанлък - Стара Загора- Пловдив - Пазарджик - Велинград - Гоце Делчев - Драма - Кавала
 
 
Цена:
125 лв.
 
 
 
ОТ ВЕЛИНГРАД - ОНИРУПОЛИ - КОЛЕДНА ПРИКАЗКА !
Всяка година, за Коледа в Драма се издига град в града – Онируполи. Облян в светлини и непрекъсващ коледен дух, който раздава цял месец - да господелим заедно!

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на коледния базар наречен „Онируполи”, утвърден като най-голямото коледно събитие в Гърция;
• Посещение на пещера Маара;
• Посещение на гр. Драма ;
• Посещение на гр. Кавала
• Транспорт с туристически автобус;
• Настаняване в хотел 3* в гр.Драма
• 1 нощувка и 1 закуска;
• Ексурзоводско обслужване;
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро при ЗД Армеец/ ЗК Лев Инс

ДАТА : 19.12.2020 - 20.12.2020 г.
Престой: 2 дни/ 1 нощувка
ЦЕНА: с тръгване от Казанлък - 125 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Стара Загора – 125 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пловдив - 125 лв
ЦЕНА: с тръгване от Пазарджик/ Велинград - 125 лв

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
06:30 - гр.Казанлък - Паркинга зад Универмага / при минимум 10 пътника /
07:00 - гр.Стара Загора - Паркинга пред Баня Пиперка
08:00 - гр.Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
08:45 - гр.Пазарджик - Водното стопанство
09:45 - гр.Велинград - центъра

1 ден. КАЗАНЛЪК - СТАРА ЗАГОРА - ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - ВЕЛИНГРАД – пещера МААРА - ДРАМА - КАВАЛА
Отпътуване от гр. Казанлък / гр. Стара Загора /гр. Пловдив/ гр. Пазарджик / гр. Велинград за Република Гърция, по маршрут Гоце Делчев – Драма. Посещение на пещера Маара в близост до град Драма.Тя е най-голямата речна пещера в света и втората по-големина в Гърция . Впечатлява с висящите и преливащи в множество цветове сталактити . От арабски името й означава "малката пещера ", а от еврейски „вода от планината“ . Намерени са останки от различни археологически епохи- инструменти на труда и останки от различни животни ( зайци, мечки, мамути). Отпътуване за гр. Драма . Пристигане в град Драма. Оживен град с дълга и богата история, построен буквално върху вода. Бистрите извори на река Света Варвара образуват невероятен парк в сърцето на Драма, който е един от 60-те най-добри природни паркове в Европа в рамките на програмата „Култура 2000”. Настаняване в хотела . Кратка почивка. Посещение на коледния базар наречен „Онируполи”, утвърден като най-голямото коледно събитие в Гърция. Малки кокетни къщички, които напомнят домовете на любимите приказни герои се подреждат една до друга и грейват в разноцветни коледни гирлянди и вълшебни светлини. Шоу, музика, танци, песни, театрални постановки, изложби, изненади за децата, различни интерактивни дейности.... Толкова много избор и толкова много коледно настроение едва ли е възможно да кипи по уличките на друго градче! Изборът е огромен, стига да сте готови да се впуснете в приключението „Коледа в Онируполи.“! Нощувка.

2 ден. ДРАМА - КАВАЛА – ВЕЛИНГРАД - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ - СТАРА ЗАГОРА - КАЗАНЛЪК
Закуска. Отпътуване за град Кавала.Туристическа обиколка на града Кавала – втория по големина в Северна Гърция. Възможност да видите къщата на Мехмед Али, църквата Панагия и извисяващата се над града крепост, от която се открива чудесна панорама. Свободно време за обяд и разходка в града. Отпътуване за България. Пристигане в гр.Велинград/ гр. Пазарджик / гр. Пловдив/ гр. Стара Загора/ гр. Казанлък вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА /ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 1 нощувка в хотел 3* в град Драма / 1 закуска;
• транспорт с туристически автобус;
• посещение на пещера Маара
• посещение на коледното „градче“ базар Онируполи;
• туристическа програма в Драма и Кавала;
• екскурзоводско обслужване по целия маршрут с водач от БЕК РАЙЗЕН;
• медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро към ЗД Армеец / ЗК Лев инс

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 2 години в стая с двама възрастни – безплатно;
• настаняване на дете от 2 до 12 години в стая с двама възрастни – минус 10 лв;

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 50 лв.
•Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
  • Крепостна стена в Кавала – 3 euro;
  • еко такса и вход в пещера Маара - 7 евро

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран - 7 дни преди датата на отпътуване. Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване!
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
09:45 Велинград - Центъра срещу паркинга
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.