Начало »  Празници » Карнавали »  от БЛАГОЕВГРАД - КАРНАВАЛ в КСАНТИ

от БЛАГОЕВГРАД - КАРНАВАЛ в КСАНТИ

КОД: Ксанти
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Благоевград-2700
 
  Маршрут: София - Перник - Радомир - Благоевград - Гоце Делчев - Маара - Драма - Керамоти
 
 
Цена:
115 лв.
 
 
 
ОТ СОФИЯ , ПЕРНИК , РАДОМИР И БЛАГОЕВГРАД – КАРНАВАЛ В КСАНТИ
Елате с нас на Карнавала в Ксанти – най-големия карнавал в Северна Гърция! Вижте парада, танците,музиката, цветните платформи и най-впечатляващото, неподправено, спонтанно и искрено веселие завладяло тълпите от хора.С две думи: Карнавала в Ксанти – Карнавал от сърце!

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на гр. Ксанти и включване в Карнавала ;
• Посещение на пещера Маара
• Посещение на гр. Драма
• Транспорт с туристически автобус;
• Настаняване в хотел 2*+* в района на Керамоти - 1 нощувка / 1 закуска; TETYK Keramoti Hotel Apartments
• Екурзоводско обслужване;
• Медицинска застраховка асистанс на стойност 5000 евро при ЗД " Армеец"

ДАТА: 29.02.2020 - 01.03.2020 г.
Престой: 2 дни/ 1 нощувка

ЦЕНА: 115 лв.

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ :
07:30 София - площад Александър Невски от страната на ул. Оборище
08:20 Перник - Кауфланд - кръговото ул. 6-ти май
08:40 Радомир - ІІ - пл."Войнишко въстание"
09:40 Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79

1 ден. СОФИЯ - ПЕРНИК - БЛАГОЕВГРАД - ПЕЩЕРА МААРА - ДРАМА - КЕРАМОТИ
Отпътуване от гр.София / гр.Перник / гр. Благоевград за Република Гърция, по маршрут Гоце Делчев – пещера Маара - Керамоти .В района на град Драма ще покорим пещерата Маара, както и тя нас. Тя е най-голямата речна пещера в света и втората по-големина в Гърция . Впечатлява с висящите и преливащи в множество цветове сталактити . От арабски името й означава "малката пещера ", а от еврейски „вода от планината“ . Намерени са останки от различни археологически епохи- инструменти на труда и останки от различни животни ( зайци, мечки, мамути). Отпътуване за гр. Драма . Посещение на изворите на Св. Варвара , куполната базилика " Света София " и обновения парк на града .Свободно време . Отпътуване за Керамоти . Настаняване в хотел 2*+ в района на Керамоти . По желание и срещу допълнително заплащане вечеря в ресторант " PHILOXENIA" . Нощувка .

2 ден. КЕРАМОТИ - КСАНТИ - БЛАГОЕВГРАД - ПЕРНИК - СОФИЯ
Закуска. Отпътуване за Ксанти. Туристическа обиколка на град Ксанти и включване в Карнавала. Отпътуване за България. Пристигане в гр. Благоевград / гр. Перник и гр. София вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА /ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 1 нощувка в хотел 2*+* в района на Керамоти - 1 закуска;
• Транспорт с туристически автобус;
• Посещение на Карнавал в Ксанти ;
• Посещение на пещера Маара ;
• Туристическа програма в Ксанти ;
• Екскурзоводско обслужване по целия маршрут с водач от БЕК РАЙЗЕН;
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗД "Армеец"

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 12 години на допълнително легло в стаята с двама възрастни – минус 20 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 40 лв.
  • По желание и срещу допълнително заплащане вечеря с тристепенно меню в ресторант
" PHILOXENIA" - 14 евро / 28 лева

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
• вход и еко такса пещера Маара - 7 евро към 11.10.2019

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЕЩЕРА МААРА :
Пещерата е най-голямата речна пещера в света с дължина 21 километра. По нея протича река Панега. Подземната и красота се определя от огромните и с различна форма и оцветяване сталактити. Във вътрешността и температурата е постоянна през цялата година, като на въздуха е 17 °C , на водата 13 °C . Пещерата е с благоустроена за посещения дължина около 500 метра. Забележителност е начинът, по който реката извира под планината. Подземната река събира водите си преди всичко от водосбора около Зърнево (Елеската котловина). Заедно с други четири пещери, между които и известната Алистратска пещера, тя образува пещерната система на река Панега. Пещерата е втора по дължина измежду проучените досега в Гърция.

ИНФОМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА :
TETYK Keramoti Hotel Apartments се намира в Керамоти. Предлага помещения за настаняване с телевизор с плосък екран и кухня. Осигурен е безплатен WiFi .Някои помещения за настаняване разполагат с кът за сядане и/или тераса.Това място за настаняване има едно от най-добре оценените местоположения в Керамоти!

• -УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:
*** При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
*** При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването – 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.

Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.


Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

    • Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
      • ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №1910013150000826752/14.06.2020 при ЗД "Армеец" - гр. София , ул. „Стефан Караджа“ № 2 Телефон: +359 (0)700 1 39 39
Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец".

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
09:40 Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.