Начало »  Празници » Празници и Фестивали »  от ВАРНА - ФЛОРА БУРГАС - ЖИВЕЙ ЦВЕТНО В ЗЕЛЕН ГРАД

от ВАРНА - ФЛОРА БУРГАС - ЖИВЕЙ ЦВЕТНО В ЗЕЛЕН ГРАД

КОД: Флора Бургас
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Варна-9000
 
  Маршрут: Варна - Бяла - Обзор - Бургас
 
 
Цена:
27 лв.
 
 
 
Еднодневна екскурзия до град Бургас с посещение на Експозиционен център Флора. Подарете си ден сред цветната феерия, вълшебството и омаята на цветята.

Ние Ви предлагаме :
• транспорт с туристически автобус;
• посещение на град Бургас;
• посещение на Експозиционен център Флора ;
• посещение на Комплекс „АКВЕ КАЛИДЕ”
• екскурзоводска програма.

ДАТА:
ДАТА:
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 27 лв.

ЧАС на ОТПЪТУВАНЕ :
07:30 ч. - Варна – Катедралата
08:20 ч. - Бяла – центъра
08:30 ч. - Обзор - автогарата

1-ви ден ВАРНА – БУРГАС – ВАРНА
Отпътуване от гр. Варна / гр.Бяла / гр. Обзор за гр. Бургас. Посещение на изложба на цветя "Флора Бургас", мястото където се срещат производители, изложители и ценители на красотата. Спазвайки традицията, 35-то издание на Национална изложба на цветя с международно участие "Флора Бургас" ще представи аранжировки от отрязан цвят, листно-декоративни растения, саксийни култури, посадъчен материал, архитектурни и художествени изделия и елементи, техника и препарати за отглеждане на цветна растителност, стени от мъх и много други. Свободно време за разходка и обяд. Отпътуване за Комплекс „АКВЕ КАЛИДЕ” - място събрало в себе си хилядолетна история. През Средновековието той е споменат с имената Терма и Термопол. Негов наследник са днешните Бургаски минерални бани в района на квартал Ветрен. Археологическият резерват се състои от античните и средновековни терми, християнския храм, тракийска гробница, крепостната стена и други съоръжения към укрепителната система. Отпътуване за гр.Обзор / гр. Бяла / гр.Варна. Пристигане в гр.Обзор / гр. Бяла / гр.Варна вечерта.

Цената включва:
• транспорт с туристически автобус;
• посещение на град Бургас;
• посещение на Експозиционен център Флора;
• посещение на Комплекс „АКВЕ КАЛИДЕ”
• екскурзоводско обслужване.

Цената не включва:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Аква Калиде – 3 лв.

Отстъпки:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

!!! Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !
Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 5 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:30
07:30 Варна - Катедралата
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.