Начало »  Празници » Празници и Фестивали »  от ПАЗАРДЖИК - ПРАЗНИК НА РОЗАТА В КАЗАНЛЪК

от ПАЗАРДЖИК - ПРАЗНИК НА РОЗАТА В КАЗАНЛЪК

КОД: Казанлък
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Пазарджик-4400
 
  Маршрут: Пазарджик - Пловдив - Казанлък
 
  Отпътуване на:
05.06.2022 г.
 
 
ново
Цена:
33 лв.
 
 
 
Един специален сорт роза е намерила дом в известната Розова долина - неповторимата маслодайна роза. Но за да научите повече за нея, за розовото масло и всички други процеси, свързани с маслодайната роза, елате в Казанлък - задължително по време на ежегодния фестивал Празник на розата.

Ние Ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус
•Посещение на Казанлъшката гробница
•Посещение на музей на розата в гр. Казанлък
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
•Водач от Бек Райзен придружаващ групата

ДАТА : 05.06.2022 г.
Престой : 1 ден
ЦЕНА: 33 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ :
08:00 - Пазарджик - Водното стопанство
08:45 - Пловдив - спирката на х-л Тримонциум

1-ви ден : ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ - КАЗАНЛЪК
Отпътуване от гр. Пазарджик / гр. Пловдив по маршрут : Пазарджик - Пловдив - Казанлък .
Включване в празника на розата .Градът сякаш разцъфва и разтваря прегръдките си, за да посрещне топло гости от близо и далеч. И като казваме далеч, наистина имаме предвид това. Празника е изключително интересен за японските жители, които с нетърпение идват, за да се насладят на всеки един момент и възможност в града на розата. По желание посещение на етнографския музей, където се показват древните методи за извличане на розовото масло, както и стария бит на хората , музея на Розата и Казанлъшката гробница . Гостите на града имат възможност да се разходят из града и да купят подаръци за своите близки от пъстрия базар с ръчно изработени неща (сувенири, бижута, за дома и домакинството и много други), да усетят емоцията от избор на Царица Роза, която ще гостува в страната им или да участват в културната програма, приготвена от организаторите на празника. Отпътуване за гр. Пловдив / гр. Пазарджик около 17:00 ч. Пристигане в Пловдив и Пазарджик вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• транспорт с туристически автобус
• водач от фирмата организатор
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
• разходи от личен характер
• входни такси за посещаваните обекти :

Етнографски музей :
За възрастни с дегустация на сладко от рози и ликьор от рози - 6.00 лв.
За учащи (ученици и студенти) - 2.00 лв. (не се предлага дегустация на сладко от рози и ликьор от рози)
Деца до 7 години: безплатно (не се предлага дегустация на сладко от рози и ликьор от рози)
Безплатно посещение: Всеки последен понеделник на месеца (не се предлага дегустация на сладко от рози и ликьор от рози)
Тестване на етерични масла: за възрастни - 5.00 лв., за учащи (ученици и студенти) - 3.00 лв.
Розоварене с дегустация на сладко от рози, ликьор от рози, баница и гюлова ракия: за възрастни: 8.00 лв., за учащи (ученици и студенти) - 4.00 лв. На лица под 18 годишна възраст ликьор от рози и гюлова ракия не се сервира.
Музей на розата:
възрастни - 6.00 лв.
учащи (ученици и студенти) - 2.00 лв.
Деца до 7 години: безплатно
Казанлъшка гробница
възрастни - 6 лв.
за учащи (ученици и студенти) - 2 лв.
Деца до 7 години: безплатно

Забележка:
1. Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец".

Забележка : Програмата не е подходяща за лица с двигателни проблеми !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран - 7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 Пазарджик - Водното стопанство
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.