Начало »  Празници » Фестивали »  от КАЗАНЛЪК - НИКУЛДЕН В БУРГАС

от КАЗАНЛЪК - НИКУЛДЕН В БУРГАС

КОД: Бургас
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Казанлък-6100
 
  Маршрут: Стара Загора - Казанлък - Бургас - Аква Калиде
 
 
ново
Цена:
33 лв.
 
 
 
НИКУЛДЕН В БУРГАС !
Еднодневна екскурзия до град Бургас с посещение на Туристически комплекс „Акве Калиде Термополис“

Ние Ви предлагаме :
• Транспорт с туристически автобус;
• Посещение на град Бургас;
• Включване в празника на града - Никулден и празничното шествие;
• Възможност за посещение на туристически комплекс „АКВЕ КАЛИДЕ”
• Водач от „БЕК РАЙЗЕН“ по време на цялото пътуване.
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК " Лев Инс " / ЗД " Армеец "

ДАТА: 06.12.2020 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 33 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
07:00ч. - гр. Стара Загора- Паркинга на бившата баня „Пиперка“ ул.Граф Игнатиев“ 27
07:40ч. - гр. Казанлък- Паркинга зад Универмага

1-ви ден СТАРА ЗАГОРА - КАЗАНЛЪК - БУРГАС - АКВА КАЛИДЕ
Отпътуване от гр. Стара Загора и гр. Казанлък за гр. Бургас. Посещение на гр. Бургас и включване в официалния празник на града-Никулден. Вече 28 години бургазлии почитат своя патрон, като спазват древните традиции. По традиция 6 декември в Бургас е препълнен със събития. Празничното настроение обхваща централните улици, а специално организирано Никулденско градче оживява пространството на градинката до Часовника с демонстрации, концерти и танцови спектакли.Свободно време и възможност да опитате традиционно рибно никулденско меню в ресторантите в града. Отпътуване за Комплекс „АКВЕ КАЛИДЕ” - място събрало в себе си хилядолетна история. През Средновековието той е споменат с имената Терма и Термопол. Негов наследник са днешните Бургаски минерални бани в района на квартал Ветрен. Археологическият резерват се състои от античните и средновековни терми, християнския храм, тракийска гробница, крепостната стена и други съоръжения към укрепителната система. Отпътуване за гр.Казанлък и Стара Загора.Пристигане вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
• Транспорт с туристически автобус;
• Посещение на град Бургас включване в празника на града- Никулден и празничното шествие;
• Водач от „БЕК РАЙЗЕН“ по време на цялото пътуване.
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗК " Лев Инс " / ЗД " Армеец "

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Аква Калиде – 4 лв.

ОТСТЪПКИ :
• дете до 12 години – минус 4 лв.

!!! Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59 .

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност !!!

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:40 Казанлък - Паркинга зад Универмага
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.