Начало »  Празници » Фестивали »  от КАЗАНЛЪК - ШИПКА ФЕСТ - ДНИ НА ИЗКУСТВАТА И ЗАНАЯТИТЕ

от КАЗАНЛЪК - ШИПКА ФЕСТ - ДНИ НА ИЗКУСТВАТА И ЗАНАЯТИТЕ

КОД: Шипка Фест
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Казанлък-6100
 
  Маршрут: Казанлък - Шипка - Казанлък
 
  Отпътуване на:
05.09.2020 г.
 
 
ново
Цена:
20 лв.
 
 
 
ШИПКА ФЕСТ 2020 – ДНИ НА ИЗКУСТВАТА И ЗАНАЯТИТЕ

Ние Ви предлагаме :
 • Посещение на гр.Шипка и фестивала на изкуствата и занаятите.
 • Посещение на Шипченски манастир.
 • Транспорт с туристически автобус.
 • Туристическа програма.
 • Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД /ЗД "Армеец"АД
 • Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване

ДАТА: 05.09.2020 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА : 20 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
08:30 - гр. Стара Загора - бившата баня " Пиперка "
09:00 - гр. Казанлък - паркинга пред Универмага

1-ви ден 16.05.2020 КАЗАНЛЪК - ШИПКА - КАЗАНЛЪК
Отпътуване от гр.Стара Загора в 08:30 ч / гр.Казанлък в 09:00 ч., към град Шипка, разположен по южните склонове на Стара планина и се радва на прекрасна гледка към долината на розите и тракийските царе. Близостта до Стара планина и смесените широколистни и борови гори осигуряват на града един от най-чистия и прохладен въздух в България. Включване във фестивала на изкуствата и занаятите. Фестивал , които има за цел да оживи подбалканското градче, да покаже неговите скрити съкровища и да възроди автентичните български занаяти и фолклор. Демонстрации и работилници по автентични занаяти на открито, изложби, кинопрожекции, богата музикална програма – всичко това се преплита в една своеобразна шевица с център красивата „Чирпанлиева къща“ – етнографски музей и паметник на културата. Ключ в програмата са също традиционния базар на занаятите, възстановка на ритуал Розоварене и фестивално издание на образователната игра „Да откирием богатството“. Шипка фест е чудесна възможност да откриете нови и интересни места.
Посещение на Храм-паметник „Рождество Христово“ – Шипченски манастир, който е разположен на голям площад, а местността около него е заприличала на голям парк. Църквата представлява своеобразен паметник-костница на руските войници, дали живота си в Руско-турската освободителна война. Свободно време за разходка и фото пауза.
Отпътуване за Казанлък и Стара Загора.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
 • транспорт с туристически автобус;
 • туристическа програма ;
 • посещение на град Шипка ;
 • посещение на Фестивала на изкуствата и занаятите ;
 • посещение на Шипченския манастир ;
 • туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при ЗК "Лев Инс " АД /ЗД "Армеец"АД
 • водач от Бек Райзен.

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
разходи от личен характер;

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Програмата не е подходяща за лица с двигателни проблеми !
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
09:00 Казанлък - Паркинга зад Универмага
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.