Начало »  Празници » Фестивали »  от БУРГАС - ПРАЗНИК НА РОЗАТА В КАЗАНЛЪК

от БУРГАС - ПРАЗНИК НА РОЗАТА В КАЗАНЛЪК

КОД: Казанлък
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Варна - Бургас - Стара Загора - Казанлък - с. Ягода
 
 
ново
Цена:
135 лв.
 
 
 
ПРАЗНИКЪТ НА РОЗАТА В КАЗАНЛЪК !!!
Станете част от уникалния за България ритуал „Розобер“, който всяка година се провежда в сърцето на Розовата долина. Докоснете се до българските традиции, които привличат туристи от страната и чужбина. Запознайте се с тайната и технологията на производство на прочутото розово масло и опитайте кулинарни изкушения, приготвени от ароматни рози. Заповядайте с нас на двудневна екскурзия до Розовата долина!

Ние Ви предлагаме :
• 1 нощувка в хотел *** СПА ТЕРМА в района на с. Ягода
https://hotelspa-terma.com/
• 1 закуска, 1 вечеря;
• Посещение на гр.Казанлък ,
• Посещение на етнографски комплекс „Дамасцена” и дегустация на традиционна гюлова ракия, сладко и мед от рози ;
• Посещение на ферма за щрауси“Четири сезона“.
• Транспорт с туристически автобус;
• Туристическа застрахова на стойност 1000 лв при
• Екскурзоводско обслужване.

ДАТА :
Престой: 2 дни/ 1 нощувка
ЦЕНА : с тръгване от Варна - 140 лв.
ЦЕНА : с тръгване от Бургас - 135 лв.

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
• 06:00:00 ч. - гр.Варна – пред Катедралата.
• 08:30:00 ч. - гр. Бургас - бензиностанция ОМВ до хотел " Мираж "

1 ден. ВАРНА – БУРГАС - КАЗАНЛЪК – с. ЯГОДА
Отпътуване от гр.Варна / гр. Бургас към град Казанлък. Свободно време за разходка и включване в тържествата „Празник на розата 2020“ в центъра на град Казанлък. Отпътуване за с Ягода . Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела . Вечеря. Нощувка.

2 ден. с. ЯГОДА - ДАМАСЦЕНА - БУРГАС - ВАРНА
Закуска. В 10:00 ч. отпътуване за етнографски комплекс „Дамасцена”. Там ще разгледате старинна дестилерия, наречена „гюлапана”, направена по модел на инсталациите за получаване на розово масло в Розовата долина още преди повече от 340 год., ще видите и съвременната работеща дестилерия. След обиколката ще се насладите на благоуханието на розите в градината на комплекса и ще опитате традиционната гюлова ракия, сладко и мед от рози. Отпътуване за с. Скобелево , където ще посетим ферма за щрауси " Четири сезона ". Ранчото е основано през 2001 г. и в него може да се докоснете до почти всичко, свързано с тези невероятни птици – пера, яйца /специалитети – омлети, крем карамел/, сувенири от щраусови яйца, изработени от сръчните ръце на стопаните на екзотичната ферма.Препоръчваме ви да опитате крем карамел направен от щраусови яйца / нужна е предварителна заявка при записване /. Отпътуване за гр. Бургас / гр.Варна. Пристигане вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 1 нощувка в хотел *** , в района на с. Ягода – 1 закуска, 1 вечеря;
• транспорт с туристически автобус;
• туристическа застрахова на стойност 1000 лв при ;
• екскурзоводско обслужване.

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни – минус 10 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 30 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Етнографски комплекс“Дамасцена“ – 6 лв.
Ферма за щрауси “Четири сезона“ – 2 лв.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !!!

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №1910013150000826752/14.06.2020 при ЗД "Армеец" - гр. София , ул. „Стефан Караджа“ № 2 Телефон: +359 (0)700 1 39 39

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец".

Забележка :Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:30
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.