Начало »  Празници » Фестивали »  от ВАРНА-фестивал на лалето- ИСТАНБУЛ

от ВАРНА-фестивал на лалето- ИСТАНБУЛ

КОД: Истанбул
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Варна-9000
 
  Маршрут: Варна-Бургас-Малко Търново -Лозенград- Истанбул- Бургас-Варна
 
  Отпътуване на:
15.04.2021 г.
 
 
ново
Цена:
180 лв.
 
 
 
ИМПЕРСКА ПИЩНОСТ И МОРЕ ОТ ЦВЕТОВЕ!

Ние Ви предлагаме:
• Транспорт с туристически автобус
• Посещение на Истанбул – европейска и азиатска част
• Бонус - посещение на парка Емирган
• 2 нощувки в хотел 3* в Истанбул
• 2 закуски / 1 вечеря
• Местен екскурзовод
• Водач от Бек Райзен
• Застраховка на стойност 5 000 Евро при ЗД „ Армеец „ / ЗД Лев инс

ДАТА: 15.04.2021 - 18.04.2021 г.
Престой: 4 дни/ 2 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от Варна- 180 лв.
ЦЕНА: с тръгване от гр. Бургас– 175 лв

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
22:00 - гр.Варна- Катедралата
00:30 - гр. Бургас - бензиностанция OMV, хотел Мираж

1 ден ВАРНА - БУРГАС - ГКПП МАЛКО ТЪРНОВО - ИСТАНБУЛ
Отпътуване от Варна / Бургас в посока ГКПП Малко Търново. Нощен преход.

2 ден ИСТАНБУЛ
Пристигане в Истанбул в сутрешните часове. Преминаване по Босфорския мост, кафе пауза от панорамната площадка Чамлъджа с изглед към Босфорския пролив и Европейската част на града. Отпътуване към феерията от лалета в парка Емирган.Свободно време за разходка и снимки.Посещение на двореца Долмабахче с местен екскурзовод( срещу допълнително заплащане и при минимум 20 човека).Следобед настаняване в хотел. Свободно време. По желание (срещу доплащане) посещение на Аквариум – Sea Life – един от най-големите в Европа. Ще имате възможност да се разходите измежду над 20 хиляди вида морски обитатели, сред които и пет тигрови акули. Разположен на територия от 8000кв.м., аквариума разполага с един от най-дългите подводни тунели – 80 метра, който дава възможност за 270º панорама. Аквариумът се намира в един от най-големите търговски центрове на Истанбул – Форум Истанбул, където имате възможност да пазарувате от стотици световноизвестни марки. Връщане в хотела. Вечеря.Нощувка.

3 ден ИСТАНБУЛ
Закуска. Свободно време или по желание посещение с местен екскурзовод на историческия център на града -Синята Джамия,Римския хиподрум, двореца Топ капъ, църквата „Света София". По желание (срещу допълнително заплащане) разходка с корабче по "Босфора"- разкриваща гледка към новия султански дворец "Долмабахче", "Чираан Палас" - бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът "Ортакьой" , отбранителните крепости Румели Хисар" и "Анадолу Хисар", летния султански дворец "Бейлербей", Кулата на девицата – обгърната с множество легенди и други. Връщане обратно в хотела . Свободно време. По желание (срещу допълнително заплащане) посещение на Мол Watergarden İstanbul - където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големия" басейн в Европа. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден ИСТАНБУЛ - БУРГАС - ВАРНА
Закуска . Посещение на един от най-новите търговски центрове на Истанбул – Виа Порт Венеция, където ще може да се пренесем от имперския град до Италия – с гондола ще може да се спуснете по Канале гранде, да се снимате с кулата Сан Марко,с дружелюбните гондолиери и да пазарувате в множеството маркови магазини. Отпътуване за България . Пристигане в Бургас / Варна късно вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• Транспорт с туристически автобус
• Посещение на Истанбул – европейска и азиатска част
• Посещение на парка Емирган
• 2 нощувки в хотел 3* в Истанбул
• 2 закуски и 1 вечеря
• Местен екскурзовод
• Водач от Бек Райзен
• Застраховка на стойност 5 000 Евро при ЗД „ Армеец „/ ЗД Лев инс

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 20 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• Разглеждане на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език – 25 € (включена входна такса и трансфер)
• Посещение на Търговски център „Форум Истанбул” – 5 евро или 10 лева; Аквариум Sea life Туркоазоо – 54 TL /за деца до 15 год. и възрастни над 65 год. – 43 TL /
• Посещение на Света София с местен екскурзовод - 22€ (включена входна такса)
• Посещение на двореца Топ капъ с местен екскурзовод – 22€ (включена входна такса)
• Комбинирано посещение на Света София и двореца Топ капъ с местен екскурзовод – 35€ (включена входна такса)
• Разходка с корабче по Босфора - 18 €
• Посещение на мол Water garden – 15€/ или 30 лева
• Настаняване в единична стая - плюс 100 лв
Всички посещения срещу допълнително заплащане се заявяват при записване и авансово заплащане по програмата !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Цената е калкулирана за група минимум от 45 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
22:00
22:00 Варна - Катедралата
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.