Регистрирайте се сега и вземете своята клубна карта.
Начало »  Празници » Фестивали »  от СОФИЯ - ФЕСТИВАЛ НА СРЪБСКАТА СКАРА И НИШ

от СОФИЯ - ФЕСТИВАЛ НА СРЪБСКАТА СКАРА И НИШ

КОД: Лесковац
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Гео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: София-1000
 
  Маршрут: София - Калотина - Ниш - Лесковац - Ниш - Калотина - София
 
  Отпътуване на:
29.08.2020 г.
 
 
Цена:
105 лв.
 
 
 
Двудневна екскурзия до град Лесковац и град Ниш в Република Сърбия. Да открием фестивала на сръбската скара в Лесковац с много музика и много апетитни, майсторски сръбски изкушения !!! Ниш е един от най-старите градове на Балканите, наричан “Портата между Изтока и Запада”. Известен е и като родното място на един от най-големите римски императори – Константин Велики!

Ние Ви предлагаме:
• Посещение на град Ниш;
• Посещение на Лесковачката Рощилияда – традиционен фестивал на печените ястия на скара от кълцано месо;
• Нощувка и закуска в хотел *** в Ниш - www.hotel-aleksandar.com
• Транспорт с туристически автобус;
• Водач от фирмата;
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗК "Лев Инс " АД;

ДАТА: 29.08.2020 – 30.08.2020 г.
Престой: 2 дни/ 1 нощувка
ЦЕНА: 105 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
07:00 ч. - гр. София - площад Александър Невски - от страната на ул. Оборище

1 ден. СОФИЯ - КАЛОТИНА - ЛЕСКОВАЦ - НИШ
Отпътуване от гр. София за Република Сърбия, по маршрут: София – Калотина – Ниш. Пристигане в третия по големина град в Република Сърбия – град Ниш около обяд. Настаняване в хотел. Кратка почивка. Отпътуване за Лесковац. Пристигане в гр.Лесковац. Посещение на Лесковачката Рощилияда – традиционен фестивал на печените ястия на скара от кълцано месо, който се провежда ежегодно в Лесковац. Там можете да вкусите едни от най-известните специалитети от лесковачката скара – плескавица, вешалица, сръбски кебапчета и гравче на тавче. Освен вкусните гозби, в програмата на фестивала са включени и концерти, ревюта и конкурси. Отпътуване за Ниш късно вечерта. Нощувка.

2 ден. НИШ – СОФИЯ
Закуска. Панорамна обиколка на град Ниш. Посещение на Нишката крепост на брега на р. Нишава. Свободно време за разходка и кафе в центъра на гр.Ниш. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА /ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 1 нощувка със закуска в хотел *** в гр. Ниш;
• посещение на Ниш ;
• посещение на Лесковачката Рощилияда;
• транспорт с туристически автобус;
• водач от фирмата;
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗК "Лев Инс " АД;

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни – минус 10 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 30 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА :
Хотел Aleksandar предлага панорамна гледка към града, 3 ресторанта, безплатен охраняем паркинг и безплатен достъп до Wi-Fi интернет.В ресторантите се сервира умело приготвена местна и интернационална кухня, като има зона за сядане вътре и отвън на терасата, разположена до открития плувен басейн.Хотел Aleksandar предлага стаи и апартаменти с минибар, климатик и работно бюро.
Гостите могат да си вземат леки закуски от бара, който предлага богато разнообразие от международни и местни напитки, както и студен бюфет.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка :
  • Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване.
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване!
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:00 София - Площад "Александър Невски"
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.