Начало »  Почивки » Почивки в България »  от ПЛОВДИВ - на МОРЕ в СОЗОПОЛ

от ПЛОВДИВ - на МОРЕ в СОЗОПОЛ

КОД: Созопол
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  7 дни / 6 нощувки
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: София - Пазарджик - Пловдив - Созопол - Пловдив - Пазарджик
 
 
стоп
Цена:
398 лв.
 
 
 
ДРЕВНАТА АПОЛОНИЯ ПОНТИКА, ЕДИН ОТ НАЙ-СТАРИТЕ И ОЧАРОВАТЕЛНИ ЧЕРНОМОРСКИ ГРАДОВЕ - СОЗОПОЛ И ХОТЕЛ „ ФЛАГМАН „ – НИ ОЧАКВАТ С ОБЕЩАНИЯ ЗА МНОГО СЛЪНЦЕ, КРАСОТА, ДРЕВНОСТ И ПРИВЕТЛИВОСТ

Ние Ви предлагаме :
 ТРАНСПОРТ С ТУРИСТИЧЕСКИ АВТОБУС ДО / ОТ СОЗОПОЛ
 6 НОЩУВКИ
 6 ЗАКУСКИ
 6 ОБЯДА
 6 ВЕЧЕРИ

ДАТА :12.06.2021 - 18.06.2021 г.
ДАТА :13.09.2021 - 19.09.2021 г. - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА
Престой : 7 дни / 6 нощувки
ЦЕНА : 398 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ :
07:00 - гр.София - площад " Александър Невски "
08:45 - гр.Пазарджик -Водното стопанство на 300 м от х-л Елбрус
09:30 - гр.Пловдив - бензиностанция OMV – „Санкт Петербург"
11:00 - гр.Стара Загора - паркинга на бившата баня Пиперка, ул. Гр. Игнатиев № 27

Хотел " Флагман" - Разположен на озеленена улица и на по-малко от пресечка от плаж „Харманите“ на черноморското крайбрежие, този стандартен хотел в триъгълна сграда е на 43 км от летище Бургас и на 20 минути пеша от забележителната архитектура в историческата част на Созопол.
Хотелът предлага ресторант с 2 тераси и бар.


ОФЕРТАТА ВКЛЮЧВА :
 ТРАНСПОРТ С ТУРИСТИЧЕСКИ АВТОБУС ДО / ОТ СОЗОПОЛ
 НОЩУВКА
 6 ЗАКУСКИ
 6 ОБЯДА
 6 ВЕЧЕРИ

ПО ВРЕМЕ НА ЗАКУСКАТА Е ВКЛЮЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА ТРАПЕЗНА ВОДА И ИЗБРАНИ ТОПЛИ НАПИТКИ - КАФЕ , ЧАЙ И МЛЯКО.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :
• ЦЕНИТЕ СА В ЛЕВА С ВКЛЮЧЕНО ДДС И ТУРИСТИЧЕСКИ ДАНЪК И СА ЗА ЕДИН ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА СТАЯ / ТРОЙНА СТАЯ .

• ДЕТЕ ДО 12 г. НАСТАНЕНО С ДВАМА ВЪЗРАСТНИ ЗАПЛАЩА - 350 лв

ОТСТЪПКА СОБСТВЕН ПРЕВОЗ - МИНУС 30 лв от редовната цена

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
09:30 Пловдив - бензиностанция OMV – „Санкт Петербург"
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.