Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България с нощувка »  от ПАЗАРДЖИК - СПА УИКЕНД В ДЕВИН

от ПАЗАРДЖИК - СПА УИКЕНД В ДЕВИН

КОД: Девин
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Пазарджик-4400
 
  Маршрут: София - Ихтиман - Пазарджик - Пловдив - Девин
 
 
стоп
Цена:
125 лв.
 
 
 
Дворецът в Кричим - ловната хижа на цар Борис III и град Девин - разходка в царството на красивата природа и целебната сила на водите!

Ние Ви предлагаме:
• Пътуване с туристически автобус;
• Посещение на двореца в Кричим;
• Посещение на град Девин;
• Настаняване в хотел 5* и ползване СПА центъра на хотела;
• 1 вечеря и 1 закуска;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при " Евроинс " АД;
• Водач от фирмата;

ДАТА: 12.11.2022 - 13.11.2022 г. - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА
ДАТА: 26.11.2022 - 27.11.2022 г. - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА
Престой: 2 дни/1 нощувка
ЦЕНА: 125 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
•07:00 ч.– гр. София-площад "Александър Невски" (от страната на улица Оборище)
•08:00 ч.– гр. Ихтиман-гара Терзийска
•08:50 ч.– гр. Пазарджик-при Водното стопанство (на 300 м от хотел „Елбрус“)
•09:50 ч.– гр. Пловдив - бензиностанция OMV (хотел Санкт Петербург)

1 ден: СОФИЯ - ИХТИМАН - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ - СТАМБОЛИЙСКИ - двореца „КРИЧИМ“- ДЕВИН
Тръгване от гр. София/Ихтиман/Пазарджик/Пловдив в посока село Куртово Конаре. Недалеч от селото е разположена една от красивите и добре запазени царски резиденции – дворецът „Кричим“. Построен в периода 1905-1936 г. като царска ловна хижа, дворецът впечатлява с изключителната композиция на архитектурата си. Във вътрешността на сградата пък впечатлява добре запазената санитария, порцеланови сервизи, залата с трофеите, трапезарията и балната зала – една малка част от 55- те помещения съставящи сградата. Бележита е и парковата част на двореца, където има над 300 вида растения някои редки за страната, езера и богат животински свят. Тук се намира най-големият развъдник на елен лопатар. Свободно време за снимки и разходка из парка. Отпътуване за град Девин. Той е трети по големина в района богат на минерални води и история, градът е свързан с тракийското племе – беси. Настаняване в хотел 5*. Свободно време за релакс в хотела и ползване на спа процедури - минерален басейн, сауна, парна баня, фитнес и джакузи. Вечеря. Нощувка.

2 ден: ДЕВИН – ПЛОВДИВ – ПАЗАРДЖИК – ИХТИМАН - СОФИЯ
Закуска. Напускане на хотела в 12.00 ч. Посещение на град Девин. Свободно време за разходка. Отпътуване към Пловдив/Пазарджик/Ихтиман/София. Пристигане вечерта в Пловдив/Пазарджик/Ихтиман/София.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Пътуване с туристически автобус;
•Посещение на град Девин;
•1 нощувка в хотел 5*, 1 вечеря и 1 закуска, ползване на СПА центъра на хотела;
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при " Евроинс " АД;
•Водач от фирмата;

ОТСТЪПКИ:
•настаняване на дете до 12 години в стая с двама пълноплащаши възрастни –10 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
единична стая – 30 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• входни такси за посещаваните обекти:
*Дворец „Кричим“ : лятна резиденция – 6 лв възрастни, 3 лв учащи, деца до 7 години и хора с увреждания-безплатно;
*Оранжерия – 2 лв, учащи 1 лв, деца до 7 години и хора с увреждания безплатно
*Парк – 4 лв възрастни, 2 лв ученици и студенти (удостоверяват с документ), деца до 7 години и хора с увреждания безплатно

Забележка:
1. Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

2. При желание за настаняване в стая с три легла, туристите следва да имат предвид, че третото легло в повечето хотели и средства за настаняване представлява сгъваемо легло, разтегателен диван или походно легло (т.е. не е редовно легло). Добавянето на допълнително легло намалява пространството в стаята и създава неудобство и за тримата туристи. Не се препоръчва настаняване на други туристи на допълнително легло, освен деца до 12 години.

Условия за резервации и анулации:
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина:
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе. В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната:
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 1306221000380 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В, тел. 02 /915 08 59.

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване.

Необходими документи:
Валиден документ за самоличност

Забележка: Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване.
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване!
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА!


Час на тръгване Място на тръгване
08:50 Пазарджик - Водното стопанство
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.