Начало »  Екскурзии » Екскурзии в България с нощувка »  от ИХТИМАН - СПА УИКЕНД В ДЕВИН

от ИХТИМАН - СПА УИКЕНД В ДЕВИН

КОД: Девин
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Ихтиман-2050
 
  Маршрут: София - Ихтиман - Пазарджик - Пловдив - Девин
 
  Отпътуване на:
03.03.2023 г.
 
 
Цена:
210 лв.
 
 
 
Дворецът в Кричим - ловната хижа на цар Борис III и град Девин - разходка в царството на красивата природа и целебната сила на водите!

Ние Ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус;
•Посещение на двореца в Кричим;
•Посещение на град Девин;
•Настаняване в хотел 5* и ползване СПА центъра на хотела;
•3 дни / 2 нощувки / 2 закуски / 2 вечери;
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро покритие при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ДАТА: 03.03.2023 - 05.03.2023 г.
Престой: 3 дни /2 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от София и Ихтиман - 210 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пазарджик и Пловдив - 205 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
•07:00 ч.– гр. София-площад "Александър Невски" (от страната на улица Оборище)
•08:00 ч.– гр. Ихтиман-гара Терзийска
•08:50 ч.– гр. Пазарджик-при Водното стопанство (на 300 м от хотел „Елбрус“)
•09:50 ч.– гр. Пловдив - бензиностанция OMV (хотел Санкт Петербург)

1 ден: СОФИЯ - ИХТИМАН - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ - СТАМБОЛИЙСКИ - двореца „КРИЧИМ“- ДЕВИН
Тръгване от гр. София/Ихтиман/Пазарджик/Пловдив в посока село Куртово Конаре. Недалеч от селото е разположена една от красивите и добре запазени царски резиденции – дворецът „Кричим“. Построен в периода 1905-1936 г. като царска ловна хижа, дворецът впечатлява с изключителната композиция на архитектурата си. Във вътрешността на сградата пък впечатлява добре запазената санитария, порцеланови сервизи, залата с трофеите, трапезарията и балната зала – една малка част от 55- те помещения съставящи сградата. Бележита е и парковата част на двореца, където има над 300 вида растения някои редки за страната, езера и богат животински свят. Тук се намира най-големият развъдник на елен лопатар. Свободно време за снимки и разходка из парка. Отпътуване за град Девин. Той е трети по големина в района богат на минерални води и история, градът е свързан с тракийското племе – беси. Настаняване в хотел 5*. Свободно време за релакс в хотела и ползване на спа процедури - минерален басейн, сауна, парна баня, фитнес и джакузи. Вечеря. Нощувка.

2 ден: ДЕВИН
Закуска . Свободно време . Вечеря . Нощувка.

3 ден: ДЕВИН – ПЛОВДИВ – ПАЗАРДЖИК – ИХТИМАН - СОФИЯ
Закуска. Напускане на хотела в 12.00 ч. Посещение на град Девин. Свободно време за разходка. Отпътуване към гр. Пловдив/ гр.Пазарджик/ гр. Ихтиман/гр. София. Пристигане в гр.Пловдив/гр. Пазарджик/гр. Ихтиман/гр. София вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Пътуване с туристически автобус;
•Посещение на град Девин;
•2 нощувки в хотел 5*, 2 вечери и 2 закуски, ползване на СПА центъра на хотела;
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро покритие при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ОТСТЪПКИ:
•настаняване на дете до 12 години в стая с двама пълноплащаши възрастни –20 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
единична стая – 60 лв. за двете нощувки общо ;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• входни такси за посещаваните обекти:
*Дворец „Кричим“ : лятна резиденция – 6 лв възрастни, 3 лв учащи, деца до 7 години и хора с увреждания-безплатно;
*Оранжерия – 2 лв, учащи 1 лв, деца до 7 години и хора с увреждания безплатно
*Парк – 4 лв възрастни, 2 лв ученици и студенти (удостоверяват с документ), деца до 7 години и хора с увреждания безплатно

Забележка:
1. Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

2. При желание за настаняване в стая с три легла, туристите следва да имат предвид, че третото легло в повечето хотели и средства за настаняване представлява сгъваемо легло, разтегателен диван или походно легло (т.е. не е редовно легло). Добавянето на допълнително легло намалява пространството в стаята и създава неудобство и за тримата туристи. Не се препоръчва настаняване на други туристи на допълнително легло, освен деца до 12 години.

Условия за резервации и анулации:
• За резервация са необходими три имена и ЕГН на пътуващите.
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Направени резервации автоматично се анулират, 72 часа след генерирането им, ако по тях не е постъпило плащане.
• Доплащането е до минимум 10 дни преди датата на заминаване.

А. При пътуване в чужбина:
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе. В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната:
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 1306221000380 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София, бул. Цар Борис III 136 В, тел. 02 /915 08 59

Необходими документи:
Валиден документ за самоличност

Забележка:
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран – 5 дни преди датата на отпътуване.
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване на раздел "Информация транспорт" в сайта на Бек Райзен ЕООД - https://www.beckreisen.bg/
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА!


Час на тръгване Място на тръгване
08:00 Ихтиман - Автогара Терзийски
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.