Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Македония »  от БУРГАС - МИНИ ПОЧИВКА НА ОХРИДСКО ЕЗЕРО

от БУРГАС - МИНИ ПОЧИВКА НА ОХРИДСКО ЕЗЕРО

КОД: Охрид
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 3 нощувки
 
  Маршрут: Казанлък- Стара Загора - Пловдив - Пазарджик - София - Охрид
 
 
ново
Цена:
280 лв.
 
 
 
Слънчев и скътан в прегръдките на планина Галичица и живописно разположен на брега кристалното Охридско езеро, Охрид е съхранил в себе си много от паметниците на отминали славни времена. Величествената Самуилова крепост, древния амфитеатър, манастира „Св. Йоан Канео” с неговото уникално разположение, църквата „Света София”, Билянините извори са само една малка част от забележителностите на Охрид.

Ние Ви предлагаме:
  • 4 дни / 3 нощувки в хотел Пела *** https://hotel-pela.hellomacedonia.com en
  • 3 закуски / 3 вечери
  • Транспорт с туристически автобус
  • Пешеходна обиколка на Охрид – Паметникът на Св. Св. Кирил и Методий, Църквите “Света София”, “Св.Климент Охридски”, “Св. Йоан Канео”, Амфитеатъра, Самуиловата крепост
  • Посещение на Билянините извори
  • Посещение на манастира „Св. Наум” /полудневна екскурзия по желание и срещу допълнително заплащане /
  • Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване
  • Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро при ЗК "Лев Инс " АД;

ДАТА: 16.07.2020 - 19.07.2020 г.
Престой: 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНА:с тръгване от Бургас - 280 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Казанлък - 275 лв. / при 10 събрани туристи/
ЦЕНА: с трътване от Стара Загора - 275 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пловдив - 270 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пазарджик - 270 лв.
ЦЕНА: с тръгване от София - 270 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
•00:00ч - гр. Бургас - Булаир пред ЕН ТУР ТРАНС
•02:00 ч. - гр. Казанлък - Паркинга зад Универмага
•02:30 ч. - гр. Стара Загора - бившата баня Пиперка
•04:00 ч. - гр. Пловдив – спирката на х-л Тримонциум
•04:40 ч. - гр. Пазарджик - Пред водното стопанство
•06:30 ч. - гр. София - площад Александър Невски от страната на ул. Оборище

1 ден. БУРГАС - КАЗАНЛЪК - СТАРА ЗАГОРА - ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - СОФИЯ - БИЛЯНИНИ ИЗВОРИ - ОХРИД
Отпътуване от гр.Бургас/гр.Стара Загора/ гр.Пловдив /гр. Пазарджик / гр. София по маршрут Пристигане в град Охрид. Настаняване в хотел. Вечеря . Нощувка.

2 ден. ОХРИД – МАНАСТИР „СВЕТИ НАУМ” - ОХРИД
Закуска.Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане полудневна екскурзия до манастир “Свети Наум”. Посещение на църквата “Свети Архангели”, където се намира гробницата на лечителя-чудотворец свети Наум и на Параклиса „Света Петка” със светената вода. Възможност за разходка с лодка в района на манастира или свободно време за разходка, почивка и обяд в парка около манастира. Посещение на Музея на водата. Отпътуване за Охрид. Свободно време . Вечеря . Нощувка .

3 ден . ОХРИД
Закуска . Пешеходна разходка в града – паметника на Св. Св. Кирил и Методий, площада и пристана на града, паметника на Св. Климент Охридски, къщата на братя Робеви, работилницата за ръчна изработка на хартия по стар традиционен начин, църквата „Св. София”, Амфитеатъра, църквата „Св. Богородица Перивлепта”, Самуиловата крепост, църквата „Св. Климент” (Плаошник), където се намират мощите на Св. Климент Охридски, Базиликата, църквата „Св. Йоан Канео”, Стария чинар, търговската улица и др. Връщане в хотела . Свободно време. Вечеря . Нощувка.

4 ден. ОХРИД - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Закуска.Освобождаване на хотела в 12:00 ч. Отпътуване за България . Пристигане в София/Пазарджик / Пловдив/ Стара Загора / Казанлък късно вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 3 нощувки хотел 3* / 3 закуски / 3 вечери ;
• транспорт с туристически автобус;
• туристическа програма в Охрид ;
• екскурзоводско обслужване;
• медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗК "Лев Инс " АД;

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 12 години – минус 20 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 100 лв.
• полудневна екскурзия до манастир “Свети Наум” – 20 лв. / при 20 желаещи туристи/

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• входни такси за посещаваните обекти:
Скалната църква „Св. Богородица” – 2 лв.;
Манастира „Св. Наум” – 2 лв.;
Охрид – посещение на 2 църкви – 6 лв.;
Охрид - Крепостната стена – 1 лв.;

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА :
Разположен на 130 метра от пясъчен плаж, хотел Pela предлага безплатен Wi-Fi и климатизирани стаи с балкон, кът за сядане и кабелна телевизия. Пещерният манастир Св. Стефан се намира на 300 метра.Всички тихи стаи в хотел Pela разполагат със самостоятелна баня с душ и сешоар. Всяка от тях е оборудвана с минибар с напитки и леки закуски. Суитите разполагат с 2 балкона и 2 телевизора.Гостите могат да се насладят на игра на билярд, дартс или тенис на маса на място.

Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.

А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
00:00
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.