Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  от СОФИЯ - ПЕЩЕРА МААРА И ГРАД СЕРЕС

от СОФИЯ - ПЕЩЕРА МААРА И ГРАД СЕРЕС

КОД: Маара
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: София-1000
 
  Маршрут: София –ГПП Илинден – Драма –пещера Маара- Серес- София
 
 
ново
Цена:
45 лв.
 
 
 
Посрещат ни в съседна Гърция – средиземноморски полъх, древна история и природни забележителности. Очакваме Ви!

Ние Ви предлагаме:
 Транспорт с туристически автобус
 Посещение на пещера Маара
 Посещение на гр. Серес
 Водач от фирмата
 Застраховка на стойност 2000 евро при ЗД " Армеец "

ДАТА:25.06.2020
Престой : 1 ден
ЦЕНА :45 лв

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
06:30 ч – гр. София – площад Александър Невски от страната на ул. „Оборище“

1ден. СОФИЯ - ГКПП ИЛИНДЕН - пещера МААРА - СЕРЕС - СОФИЯ
Отпътуване за Гърция. Пристигане в южната ни съседка. В района на град Драма ще покорим пещерата Маара, както и тя нас. Тя е най-голямата речна пещера в света и втората по-големина в Гърция . Впечатлява с висящите и преливащи в множество цветове сталактити . От арабски името й означава малката пещера, а от еврейски „вода от планината“ . Намерени са останки от различни археологически епохи- инструменти на труда и останки от различни животни ( зайци, мечки, мамути). Отпътуване за град Серес. Разположен в плодородното серско поле градът съчетава хармонично древност и съвремие. Докато се разхождаме по тесните улички в свободното ни време ще бъдем наблюдавани от извисяващата се над град крепост с най-добре запазената й кула –кулата на Орест, 18 метра висока и наблюдаваща хода на историята от VII век. Свободно време. Отпътуване за София. Пристигане в София вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
 Транспорт с туристически автобус
 Посещение на пещера Маара
 Посещение на гр. Серес
 Водач от фирмата
Медицинска застраховка с асистанс при ЗАД " Лев Инс " на стойност 2000 евро

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• Входна такса пещера Маара – 6 Еuro
• Разходи от личен характер

  • Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

  • Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

  • ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

  • Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!

  • Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
06:30 София - Площад " Александър Невски " от страната на ул. Оборище
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.