Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  от ТОПОЛОВГРАД - УИКЕНД В АЛЕКСАНДРУПОЛИС

от ТОПОЛОВГРАД - УИКЕНД В АЛЕКСАНДРУПОЛИС

КОД: Александруполис
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Тополовград-6560
 
  Маршрут: Варна - Бургас- Елхово- Тополовград - Софлу - Александруполис - Димотика
 
  Отпътуване на:
08.07.2022 г.
 
 
ново
Цена:
190 лв.
 
 
 
СЛЪНЧЕВ УИКЕНД В ГЪРЦИЯ !
Тридневна екскурзия до Александруполис!
Александруполис е древен град с богата история разположен на брега на Егейско море в слънчева Гърция. Не пропускайте възможността да видите забележителностите в Александруполис, да се разходите по крайбрежната алея и да усетите соления дъх на Бяло море.

Ние Ви предлагаме :
• Транспорт с туристически автобус
• 3 дни / 2 нощувки в хотел 2+* в района на гр. Александруполис / отговаря на 3* /
• 2 закуски
• Пешеходна обиколка в гр.Софлу
• Посещение на манастир ”Богородица Портаитиса”
• Пешеходна обиколка на Александруполис
• Посещение на гр. Димотика
• Екскурзоводско обслужване
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро при ЗК "Лев Инс " АД / ЗД " Армеец" АД

ДАТА: 08.07.2022 - 10.07.2022 г.
Престой: 3 дни/ 2 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от Варна – 195 лв
ЦЕНА: с тръгване от Бургас -190 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Елхово/ Тополовград - 190 лв

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ
06:00 ч. - гр. Варна - Катедралата - център
08:30 ч. - гр. Бургас - Бензиностанция OMV до хотел Мираж
09:30 ч. - гр. Елхово - часовника - до Яница
10:00 ч. - гр. Тополовград - Автогара Карачолов

1 ден. ВАРНА – БУРГАС – ЕЛХОВО – ТОПОЛОВГРАД – СОФЛУ – АЛЕКСАНДРУПОЛИС
Отпътуване от гр. Варна / гр. Бургас /гр. Елхово и гр.Тополовград по маршрута – Гоце Делчев – ГПКК Капитан Петко Войвода – Александруполис. Пристигане в град Софлу около обяд. Градът е известен с коприната и бубарството си, занаяти, запазили се и до днес в него. Свободно време за разходка и обяд. Отпътуване за манастир „Богородица Портаитиса”. В манастира се намира чудотворната икона на „Св. Богородица”, наречена „Портаитиса” или пазителка на портите. Свободно време. Отпътуване за Александруполис. Пристигане в града и настаняване в хотел. Разглеждане на забележителностите на града: крайбрежната алея с прочутия Александруполски фар, пристанището, митрополитската църква "Св. Никола" и др.Свободно време. Нощувка.

2 ден. АЛЕКСАНДРУПОЛИС
Закуска . Свободно време за плаж и разходка или по желание / срещу допълнително заплащане/ трансфер до един от най-красивите плажове в страната носещ приз " Син флаг"и неслучайното име Златен пясък- плаж Фанари. Нощувка.

3 ден АЛЕКСАНДРУПОЛИС – ДИМОТИКА – ТОПОЛОВГРАД - ЕЛХОВО – БУРГАС- ВАРНА
Закуска.Отпътуване за град Димотика. Пристигане в град Димотика . Днес в града могат да се видят златната църква „Св. Никифор”, средновековната крепост и останките от византийски дворци и църкви.Свободно време за обяд. Отпътуване за България. Пристигане вечерта в Тополовград/ Елхово/ Бургас / Варна.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 2 нощувки в хотел 2+* в района на гр. Александруполис / 2 закуски
• Пешеходна обиколка в гр.Софлу
• Посещение на манастир ”Богородица Портаитиса”
• Посещение на Александруполис
• Посещение на гр. Димотика
• Екскурзоводско обслужване
• Транспорт с туристически автобус
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро при ЗК "Лев Инс " АД / ЗД " Армеец" АД

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете от 4 до 12 години в стая с двама възрастни – минус 20 лв;

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 80 лв.
•еднодневна програма - плаж " Фанари" - 15 лв при 20 желаещи туристи

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
•еднодневна програма - плаж " Фанари" - 15 лв при 20 желаещи туристи

Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран - 7 дни преди датата на отпътуване. Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване!
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
10:00 Тополовград - ІІ- Автогара Карачолов
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.