Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  от АСЕНОВГРАД - УИКЕНД в АЛЕКСАНДРУПОЛИС

от АСЕНОВГРАД - УИКЕНД в АЛЕКСАНДРУПОЛИС

КОД: Александруполис
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Асеновград-4230
 
  Маршрут: София - Пазарджик - Пловдив - Асеновград - Свиленград - Александруполис
 
  Отпътуване на:
01.07.2022 г.
 
 
ново
Цена:
180 лв.
 
 
 
СЛЪНЧЕВ УИКЕНД В ГЪРЦИЯ !
Тридневен уикенд в Александруполис!
Александруполис е древен град с богата история разположен на брега на Егейско море в слънчева Гърция. Не пропускайте възможността да видите забележителностите в Александруполис, да се разходите по крайбрежната алея и да усетите соления дъх на Бяло море.

Ние Ви предлагаме :
•3 дни / 2 нощувки със закуски в хотел 2* в района на Александруполис / отговаря на 3*/
•Транспорт с туристически автобус
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро
при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД
•Водач от фирма Бек Райзен.

ДАТИ:01.07.2022 - 03.07.2022 г.
Престой: 3 дни / 2 нощувки
ЦЕНА с тръгване от град София - 185 лв.
ЦЕНА с тръгване от гр. Пазарджик/ Пловдив / Асеновград - 180 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ :
06:00 ч. - гр. София - площад " Александър Невски" / от страната на ул. " Оборище/
07:30 ч. - гр. Пазарджик - Водното стопанство
08:15 ч. - гр. Пловдив - бензиностанция OMV – „Санкт Петербург" - квартал ж.к. Кършака
08:45 ч. - гр. Асеновград - паркинга на хотел " Асеновец"

1-ви ден СОФИЯ -ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ - АСЕНОВГРАД - СВИЛЕНГРАД - АЛЕКСАНДРУПОЛИС
Отпътуване по маршрут: София -Пазарджик - Пловдив - Асеновград- Свиленград - ГКПП Капитан Петко войвода - Александруполис. Пристигане в Александруполис преди обяд. Туристическа обиколка, по време на която се разглеждат забележителностите на града: крайбрежната алея с прочутия Александруполски фар, пристанището, митрополитската църква "Св. Никола" и др. Свободно време за обяд, разходка и шопинг в центъра на града. По възможност настаняване в хотел.Свободно време за плаж. Нощувка.

2-ри ден АЛЕКСАНДРУПОЛИС
Закуска . Свободно време за плаж и разходка или по желание / срещу допълнително заплащане/ трансфер до един от най-красивите плажове в страната носещ приз " Син флаг"и неслучайното име Златен пясък- плаж Фанари. Нощувка.

3-ти ден АЛЕКСАНДРУПОЛИС - СВИЛЕНГРАД -АСЕНОВГРАД - ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК- СОФИЯ
Закуска. Свободно време за плаж и разходка.Отпътуване за България следобед. Пристигане в гр. Асеновград / гр.Пловдив / гр. Пазарджик/ гр. София вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА /ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
•2 нощувки със закуски в хотел 2* Александруполис / отговаря на 3*/
•Транспорт с туристически автобус
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро
при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД
•Водач от фирма Бек Райзен.

ОТСТЪПКИ:
•Настаняване на дете от 4 до 12 години в стая с двама възрастни – минус 20 лв;

ДОПЛАЩАНЕ:
•Настаняване в единична стая – плюс 80 лв.
•еднодневна програма - плаж " Фанари" - 15 лв при 20 желаещи туристи

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•разходи от личен характер;
  • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)
•еднодневна програма - плаж " Фанари" - 15 лв при 20 желаещи туристи

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:45 Асеновград - паркинга на х-л Асеновец
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.