Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  ОТ БУРГАС - ПЛАКА ЛИТОХОРО, КАТЕРИНИ

ОТ БУРГАС - ПЛАКА ЛИТОХОРО, КАТЕРИНИ

КОД: Плака Литохоро
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 3 нощувки
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Варна - Бургас- Елхово- Тополовград - Александруполис - Катерини Паралия - Плака Литохоро
 
  Отпътуване на:
23.09.2021 г.
 
 
ново
Цена:
345 лв.
 
 
 
ПЛАКА ЛИТОХОРО - ЧАСТ ОТ СЛЪНЧЕВИТЕ И ГОСТОПРИЕМНИ ПЛАЖОВЕ НА ОЛИМПИЙСКАТА РИВИЕРА НА ПРИКАНВА В ЗЛАТНИТЕ ДНИ НА СЕПТЕМВРИ ДА УСЕТИМ ОТ ГАЛЕЩИТЕ СЕПТЕМВРИЙСКИ ЛЪЧИ И ГРЪЦКО ГОСТОПРИЕМСТВО!

Ние Ви предлагаме :
 • Посещение на курортно селище Плака Литохоро
 • Настаняване в хотел 3* , 3 нощувки
 • 3 закуски, 3 обяда и 3 вечери
 • Транспорт с туристически автобус;
 • Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване;
 • Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗД " Армеец " / ЗК „ Лев инс“

ДАТА: 23.09.2021- 26.09.2021 г.
Престой: 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНА с тръгване от Варна - 350 лв.
ЦЕНА с тръгване от Бургас - 345 лв.
ЦЕНА с тръгване от Елхово/ Тополвград - 345 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ:
05:00 ч. - гр. Варна – Катедралата
07:30 ч. - гр. Бургас - Бензиностанция OMV до хотел Мираж
08:30 ч. - гр. Елхово - часовника - до Яница
09:00 ч. - гр. Тополовград - Автогара Карачолов

1-ви ден. ВАРНА- БУРГАС – ЕЛХОВО - ТОПОЛОВГРАД - ГКПП КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА – АЛЕКСАНДРУПОЛИС - ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ - ПЛАКА ЛИТОХОРО
Отпътуване от град Варна/ Бургас / Елхово/ Тополовград към Олимпийска ривиера - селището Плака Литохоро. Разположено на 22км от Паралия Катерини курортното селище е част от красивите и пясъчни плажони ивици по така наречената Олимпийска ривиера.Настаняване в хотел 3*. Свободно време. Вечеря. Нощувка

2 ден. ПЛАКА ЛИТОХОРО
Закуска. Свободно време за плаж / ! само на 100 метра от хотела/. Обяд. Вечеря. Нощувка

3 ден. ПЛАКА ЛИТОХОРО или по желание допълнителна екскурзия до "МЕТЕОРА"
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и срещу допълнително заплащане, при събрани 20 туристи допълнителна екскурзия до "Осмото чудо на света" - Метеора. Това е комплекс от гигантски скали, които с течение на времето придобиват причудливи форми и стават приют за монасите, посветили своя живот на поклонението пред Бога. Манастирите, построени на върховете на тези скали, са прекрасни образци на византийското изкуство. Разглеждане на Големия Метеор „Преображение Господне” един от шестте функциониращи манастира. Разходка в гр.Каламбака - живописно градче в подножието на величествените скали на Метеора. Обяд. /!! за избралите да се включат в допълнителната програма - се подготвя сух пакет за обяд/. Вечеря. Нощувка.

4 ден. ПЛАКА ЛИТОХОРО - АЛЕКСАНДРУПОЛИС - ТОПОЛОВГРАД - ЕЛХОВО - БУРГАС - ВАРНА
Закуска. Свободно време за плаж. Обяд. Освобождаване на хотела. Отпътуване към България. Пристигане в Тополовград / Елхово / Бургас / Варна късно вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
 • Посещение на курортно селище Плака Литохоро
 • Настаняване в хотел 3*, 3 нощувки
 • 3 закуски, 3 обяда и 3 вечери
 • Транспорт с туристически автобус;
 • Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване;
 • Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗД " Армеец " / ЗК „ Лев инс“

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години настанено с двама възрастни – минус 40 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • разходи от личен характер;
 • доплащане единична стая – 110 лв
 • допълнителна екскурзия " Метеора" - 30 лв / 15 евро при 20 събрани туристи
 • Големия Метеор „Преображение Господне” – 3 Euro;

Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА


Час на тръгване Място на тръгване
07:30 Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.