Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  от ПЛОВДИВ и ПАЗАРДЖИК - УИКЕНД в КАВАЛА – СЛЪНЦЕ И СОЛЕНИ ПРЪСКИ

от ПЛОВДИВ и ПАЗАРДЖИК - УИКЕНД в КАВАЛА – СЛЪНЦЕ И СОЛЕНИ ПРЪСКИ

КОД: Кавала А
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  3 дни / 2 нощувки
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Асеновград - Пловдив - Пазарджик - Гоце Делчев - Драма - Кавала
 
  Отпътуване на:
06.08.2021 г.
 
 
Цена:
190 лв.
 
 
 
ОТ ПЛОВДИВ И ПАЗАРДЖИК - УИКЕНД В КАВАЛА !!!
Подарете си слънчев уикенд с плаж на гръцкото крайбрежие!

Ние Ви предлагаме :
• транспорт с туристически автобус;
• настаняване в хотел 3* в района на Кавала
• посещение на пещера " Алистрати" - Шарената пещера
• 2 нощувки и 2 закуски;
• водач от фирма Бек Райзен придружаващ групата;
• медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 лв
при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД"Армеец"АД

ДАТА : 06.08.2021 - 08.08.2021 г.
Престой: 3 дни/ 2 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от Асеновград - 190 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пловдив - 190 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пазарджик - 190 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Велинград - 185 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
06:00 ч. - Асеновград - пред хотел Асеновец
06:30 ч. - Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
07:15 ч. - Пазарджик - Водното стопанство
08:45 ч. - Велинград - центъра

1 ден АСЕНОВГРАД - ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - ВЕЛИНГРАД – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ – ПЕЩЕРА АЛИСТРАТИ - ДРАМА - КАВАЛА
Отпътуване от гр.Асеновград/ Пловдив/ Пазарджик / Велинград за Република Гърция, по маршрут Гоце Делчев –пещера Алистрати - Драма - Кавала. Посещение на пещера „Алистрати“. Десетки пещери в Гърция примамват с мистичните си тайни, но безспорно една от най-красивите и интересни измежду тях е пещерата Алистрати. Намира се в местността „Петрото“ и е един от най-значимите природни паметници в страната. Всеки човек посетил пещерата остава смаян и очарован от богатото разнообразие на пещерни образувания, сътворени тихомълком от могъществото на природата в продължение на милиони години, както и от невероятният спектакъл от белоснежни сталагмити, открояващи се на червен фон, с височина достигаща на места до около 35 м., а чудноватите сталактити се спурскат на дължина 15 м. Пристигане в Кавала. Настаняване в хотел. Свободно време по интереси . Вечерна пешеходна туристическа обиколка из романтичните улички на Стария град на Кавала,основан от колонисти на остров Тасос преди Христа. През времето градът се е разраствал и в момента е най-голямото и най-красивото пристанище в тази област на Егейско море. Пешеходната обиколка включва:
църквата”Успение Богородично”,пристанището,Паметника и къщата-музей на Мохамед Али паша - благодетел на града , Аквадукта”Камерес”построен от Сюлейман Великолепни ,сградата” Имарет . Нощувка.

2 ден. КАВАЛА – АМОЛОФИ – КАВАЛА
Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане трансфер до / от с. Амолофи . Връщане в Кавала . Нощувка .

3 ден . КАВАЛА – ВЕЛИНГРАД - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ - АСЕНОВГРАД
Закуска . Плаж на Неа Ираклица . Отпътуване за гр. Велинград/ Пазарджик/ Пловдив/ Асеновград . Пристигане вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 2 нощувки със закуски в хотел 3* в района на Кавала;
• транспорт с туристически автобус;
• водач от Бек Райзен придружаващ групата;
• медицинска застраховка "Помощ при пътуване" на стойност 5000 лв при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД"Армеец"АД

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете от 2 до 12 години в стая с двама възрастни – минус 20 лв;

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 80 лв.
• настаняване в стая с изглед море - плюс 10 лв.
• трансфер до / от Амолофи - 10 лв. / при минимум 20 човека /

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Крепостта на Кавала – 2 евро.
Вход пещера Алистрати с беседа - 7 евро .
• трансфер до / от Амолофи - 10 лв. / при минимум 20 човека /

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване.
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване!
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!


Час на тръгване Място на тръгване
06:30 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
07:15 Пазарджик - Водното стопанство
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.