Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  от БУРГАС - МИНИ ПОЧИВКА НА ХАЛКИДИКИ - КАСАНДРА !

от БУРГАС - МИНИ ПОЧИВКА НА ХАЛКИДИКИ - КАСАНДРА !

КОД: Касандра Криопиги
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  5 дни / 3 нощувки
 
  Тръгване от: Бургас-8000
 
  Маршрут: Варна - Бургас - Свиленград - Солун - Касандра - Пефкохори
 
  Отпътуване на:
16.09.2021 г.
 
 
ново
Цена:
325 лв.
 
 
 
МИНИ ПОЧИВКА НА ХАЛКИДИКИ !
Специално предложение за тези, които все още не са почивали това лято и за тези, на които почивката на морето не им е стигнала и искат и пак, и пак ..... Заповядайте с нас на полуостров Касандра, Халкидики в градчето Пефкохори , на брега на Торонейския залив.

Ние Ви предлагаме:
 • Мини почивка на полуостров Халкидики - Касандра / Криопиги ;
 • Настаняване в хотел 3*
 • 3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери
 • Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗК "Лев Инс " АД /ЗД "Армеец"АД
 • Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ДATA: 15.09.2021 - 19.09.2021 г.
ДАТА: 15.09.2021 - 21:30 ч. Отпътуване от Варна
ДАТА: 16.09.2021 - 00:05 ч. Отпътуване от Бургас
Престой: 5 дни / 3 нощувки
ЦEНА : с тръгване от Варна - 330 лв. / при минимум 15 пътника /
ЦЕНА : с тръгване от Бургас - 325 лв.

ЧАС и МЯСТО НА ОТПЪТУВАНЕ
21:30 - гр. Варна - Катедралата - център
00:10 - гр. Бургас -Бензиностанция OMV до хотел „Мираж“

1-ви ден . ВАРНА - БУРГАС - СВИЛЕНГРАД - КАСАНДРА - КРИОПИГИ
Отпътуване от Варна по маршрут : Варна - Бургас - Свиленград - Касандра - Криопиги . Нощен преход .

2-ри ден . ХАЛКИДИКИ - КАСАНДРА / КРИОПИГИ /
Пристигане в Халкидики – Касандра около обяд . Настаняване в хотел 3* в района на Криопиги / на 600 метра от плажа/. Свободно време . Вечеря на блок маса.Нощувка.

3-ри ден . КРИОПИГИ
Закуска Свободно време за плаж и разходки. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден . КРИОПИГИ ИЛИ КРУИЗ В ЗАЛИВА ТОРОНЕО .
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и срещу допълнително заплащане, Ние ви предлагаме възможност за прекарване на един ден в прекрасните сини води на залива Торонеос и бреговата линия на полуостровите Ситония и Касандра.
Заливът прилича на подкова,прегърната от разнообразен мек планински релеф.Това го прави недостъпен за агресивните въздушни и морски течения. Тази крайбрежна ивица променя цвета си от изумрудено зелено до класическото морско синьо.
Това е перфектният ден за събиране на слънчеви лъчи и бронзов тен, плуване или наслада от невероятната гледка и прекрасната атмосфера.
По време на круиза ще спрем на красив плаж, за да се отпуснете и да се насладите на плуване в тюркоазено-сините води на залива. Вечеря в хотела. Нощувка.
!!! За тези , които са решили , че няма да се разходят с нас във водите на залива Торонеос : закуска , вечеря . Нощувка . !!!

5-ти ден КАСАНДРА - СВИЛЕНГРАД - БУРГАС - ВАРНА
Закуска .Отпътуване за България . Пристигане в Бургас / Варна около полунощ.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
 • 5 дни / 3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери
 • Транспорт с туристически автобус
 • Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро ЗК "Лев Инс " АД /ЗД "Армеец"АД
 • Екскурзоводско обслужване
 • Водач от фирма БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване и престой в хотела;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
Разходи от личен характер
 • Допълнителни екскурзии / по желание и с доплащане / :
Възможност за целодневен круиз в залива Торонео и бреговата линия на полуостровите Ситония и Касандра - 25 евро / 50 лв..
 • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

ДОПЛАЩАНЕ :
Настаняване в единична стая - плюс 100 лв.

ОТСТЪПКИ :
дете до 12 г. настанено в стая с двама пълноплащащи възрастни - минус 30 лв;

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
00:10 Бургас - Булаир пред Ен Тур Транс
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.