Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  ОТ ПАЗАРДЖИК - КОМОТИНИ - МИНИ ПОЧИВКА С 4*

ОТ ПАЗАРДЖИК - КОМОТИНИ - МИНИ ПОЧИВКА С 4*

КОД: Комотини
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 3 нощувки
 
  Тръгване от: Пазарджик-4400
 
  Маршрут: Пазарджик - Пловдив - Асеновград - Стара Загора - Димотика- Гюмюрджина / Комотини/ - Марония
 
  Отпътуване на:
04.09.2021 г.
 
 
ново
Цена:
330 лв.
 
 
 
КОМОТИНИ – СЛЪНЧЕВА ГЪРЦИЯ - ЧЕТИРИЗВЕЗДНА ПОЧИВКА НА БРЕГА НА БЕЛОМОРИЕТО – КРИСТАЛНИ ВОДИ, ПЯСЪЧНИ ПЛАЖОВЕ И МНОГО СЛЪНЦЕ!

Ние Ви предлагаме :
 • Посещение на град Комотини / Гюмюрджина/
 • Настаняване в хотел 4* / 3 нощувки
 • 3 закуски, 3 обяда и 3 вечери
 • Транспорт с туристически автобус;
 • Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване;
 • Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗД " Армеец " / ЗК „ Лев инс“

ДАТА: 04.09.2021 - 07.09.2021 г.
Престой: 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНА:330 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ:
05:15 ч. - гр. Пазарджик - Водното стопанство / при 10 събрани туристи/
06:00 ч. - гр. Пловдив - спирката на х-л Тримонциум / Център /
06:30 ч. - гр. Асеновград - пред хотел Асеновец
08:00 ч. - гр. Стара Загора - бившата баня " Пиперка "

1-ви ден ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ - АСЕНОВГРАД - СТАРА ЗАГОРА - ГКПП КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА – ДИМОТИКА – КОМОТИНИ / ГЮМЮРДЖИНА/ -МАРОНИЯ
Отпътуване от град Пазарджик/ Пловдив / Асновград/ Стара Загора към град Комотини / Гюмюрджина /. Свободно време за разходка и обяд в пешеходната зона на града разположен в подножието на Гюмюрджински снежник и заемащ част от Източна Македния и Тракия. Градът търпи своето развитие и значимост от времето на римската империя, заради разположението си- връзка на Беломорието с Родопите и Филипополис / дн. Пловдив/. Градът с отличава и с младия облик на населението си тъй като е един от най-развитите университски градове в областта в която е разположен. Старата част от него е съхранила часовниковата кула и типичната за района архитектура. Отпътуване към Маронийското крайбрежие. Настаняване в хотел 4*. Свободно време. Вечеря. Нощувка

2 ден МАРОНИЯ
Закуска. Свободно време за плаж / ! само на 50 метра от хотела/. Обяд. Вечеря. Нощувка

3 ден МАРОНИЯ
Закуска. Свободно време за плаж. Обяд. Вечеря. Нощувка.

4 ден МАРОНИЯ -ДИМОТИКА – СТАРА ЗАГОРА - АСЕНОВГРАД - ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК
Закуска. Свободно време за плаж. Обяд. Освобождаване на хотела. Отпътуване към България. Пристигане в Стара Загора/Асеновград/ Пловдив/ Пазарджик вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
 • Посещение на град Комотини / Гюмюрджина/
 • Настаняване в хотел 4* , 3 нощувки
 • 3 закуски, 3 обяда и 3 вечери
 • Транспорт с туристически автобус;
 • Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване;
 • Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗД " Армеец " / ЗК „ Лев инс“

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години настанено с двама възрастни – минус 40 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • разходи от личен характер;
 • Доплащане единична стая – 110 лв

Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА


Час на тръгване Място на тръгване
05:15 Пазарджик - Водното стопанство
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.