Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  от СТАРА ЗАГОРА - ОЛИМПИЙСКА РИВИЕРА - ПЛАТАМОНАС

от СТАРА ЗАГОРА - ОЛИМПИЙСКА РИВИЕРА - ПЛАТАМОНАС

КОД: Платамонас
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 3 нощувки
 
  Тръгване от: Стара Загора-6000
 
  Маршрут: Казанлък - Стара Загора -Пловдив - Пазарджик - Кулата - Солун – Паралия Катерини- Платамонас
 
  Отпътуване на:
03.09.2021 г.
 
 
ново
Цена:
370 лв.
 
 
 
Познавате ли градчетата на Олимпийска Ривиера достатъчно? Не се бавете, заповядайте и опознайте слънчев Платамонас с нас! Това е очарователно курортно градче с прекрасен, широк и слънчев бряг заливан от плитки изумрудено сини води. По желание ще ви заведем до Лариса и митичния Волос - градът на Язон и аргонавтите !

Ние Ви предлагаме :
• Транспорт с туристически автобус;
• Настаняване в хотел 3* в района на Платамонас
• 4 дни / 3 нощувки / 3 закуски / 3 обяди / 3 вечери
• Водач от фирма Бек Райзен придружаващ групата;
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД"Армеец"АД

ДАТА: 03.09.2021 - 06.09.2021 г.
Престой: 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от Казанлък - 370 лв. / при минимум 10 пътника /
ЦЕНА: с тръгване от Стара Загора - 370 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пловдив - 365 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пазарджик - 365 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Велинград - 365 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
03:30 ч. - гр. Казанлък - Паркинга зад Универмага
04:00 ч. - гр. Стара Загора - бившата баня " Пиперка "
05:30 ч. - гр. Пловдив – спирката на хотел Тримонциум;
06:30 ч. - гр. Пазарджик – Водното стопанство / на 300 метра от хотел Елбрус/
07:30 ч. - гр. Велинград - център

1 ден. КАЗАНЛЪК - СТАРА ЗАГОРА - ПЛОВДИВ – ПАЗАРДЖИК – ВЕЛИНГРАД - КУЛАТА – СОЛУН – ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ-ПЛАТАМОНАС
Отпътуване от гр. Казанлък/ гр. Стара Загора/ гр.Пловдив / гр.Пазарджик за Република Гърция, по маршрута Кулата – Солун – Паралия- Платамонас. Пристигане в района на Платамонас- едно от изключителните градчета на Олимпийската Ривиера. Настаняване в хотел.Свободно време за плаж и развлечения. Вечеря. Нощувка.

2 ден. ПЛАТАМОНАС или по желание допълнителна екскурзия ЛАРИСА И ВОЛОС
Закуска.Свободно време / Обяд / или по желание и срещу допълнително заплащане целодневна екскурзия до Волос -перлата на древна Гърция, разположен в подножието на планината Пелион, известна като планината на кентаври и аргонавти.Построен на руините на древния град Йолкос - родното място на Язон, който оглавява похода на аргонавтите с кораба"Арго", плавал до Колхида в търсене на Златното руно.Отпътуване за древния град Лариса. Разположен в плодородната тесалийска равнина в близост до най-голямата за района река Пеней той е бил централен за различните империи преминавали през земите му.Свободно време. Отпътуване за Платамонас. Връщане в хотела.Вечеря. Нощувка.

3 ден . ПЛАТАМОНАС
Закуска.Свободно време за разходка и ползване на плаж в курортното селище. Обяд.Вечеря.Нощувка.

4 ден. ПЛАТАМОНАС - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ - СТАРА ЗАГОРА- КАЗАНЛЪК
Закуска. Свободно време.Обяд.Отпътуване за България. Пристигане във Велинград / Пазарджик/Пловдив/ Стара Загора/ Казанлък вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• Транспорт с туристически автобус;
• Настаняване в хотел 3* в района на Платамонас ;
• 4 дни / 3 нощувки / 3 закуски / 3 обяди / 3 вечери
• Водач от фирма Бек Райзен придружаващ групата;
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД"Армеец"АД

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете от 2 до 12 години в стая с двама възрастни – минус 20 лв;
• собствен транспорт - минус 20 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая - плюс 120 лв

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• допълнителна екскурзия до Волос - Градът на Язон и аргонавтите и град Лариса - 30 лв. / 15 евро при минимум 20 човека
  • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
04:00 Стара Загора - бившата баня Пиперка, ул. Гр. Игнатиев № 27
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.