Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  от ПЕРНИК и РАДОМИР - СЪБОТНА РАЗХОДКА В СЛЪНЧЕВ СОЛУН !

от ПЕРНИК и РАДОМИР - СЪБОТНА РАЗХОДКА В СЛЪНЧЕВ СОЛУН !

КОД: Солун
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  Еднодневна
 
  Тръгване от: Перник-2300
 
  Маршрут: София - Перник - Радомир - Благоевград - Солун
 
  Отпътуване на:
11.09.2021 г. 09.10.2021 г.
 
 
Цена:
39 лв.
 
 
 
Елате с нас на еднодневна екскурзия до Солун! Ще имате възможност да видите забележителностите на Солун и да направите изгодни шопинг обиколки!

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на гр.Солун с екскурзоводска програма.
• Посещение на храмът "Св. Димитър Мироточиви "- един от символите на град Солун.
• Разглеждане на „Бялата кула” или както са я наричали турците „Беяз куле”
• Възможност за шопинг в атрактивния център на Солун
• Представител на БЕК РАЙЗЕН по време на цялото пътуване.
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 2000 евро при ЗК "Лев Инс " АД;

ДАТА: 11.09.2021 г.
ДАТА: 09.10.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 39 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
06:30:00 ч. - гр. София - Площад " Александър Невски " - от страната на ул. Оборище
07:30:00 ч. - гр. Перник - паркинга пред магазин Кауфланд
07:45:00 ч. - гр. Радомир - ІІ - пл."Войнишко въстание"
08:45:00 ч. - гр. Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79

1-ви ден . СОФИЯ - СОЛУН
Отпътуване от гр.София в 6:30 ч., площад Ал. Невски , за Република Гърция, по маршрут: София – Кулата – Солун. Пристигане в град Солун – възможност за посещение на Бялата кула, църквата „Св.Димитър”, градската крепостна стена, арката на Галерий, ротондата „Св. Георги”, площад Аристотелис и др. Свободно време за шопинг в центъра на града.Отпътуване за България към 17.00 ч. Пристигане в град София късно вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• Еднодневна екскурзия в гр. Солун
• Транспорт с туристически автобус ;
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 2000 евро при ЗК "Лев Инс " АД;
• Екскурзоводско обслужване.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
входни такси за музеи и обекти посещавани по желание.
вход за Ротондата " Свети Георги " - 2 евро на човек

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран-7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:30 Перник - паркинга пред магазин Кауфланд
07:40 Радомир - ІІ - пл."Войнишко въстание"
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.