Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  от СТАРА ЗАГОРА - УИКЕНД в АЛЕКСАНДРУПОЛИС

от СТАРА ЗАГОРА - УИКЕНД в АЛЕКСАНДРУПОЛИС

КОД: Александруполис
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  2 дни / 1 нощувки
 
  Тръгване от: Стара Загора-6000
 
  Маршрут: Пазарджик - Пловдив - Стара Загора - Свиленград - Александруполис
 
  Отпътуване на:
12.06.2021 г.
 
 
ново
Цена:
115 лв.
 
 
 
СЛЪНЧЕВ УИКЕНД В ГЪРЦИЯ !
Двудневна екскурзия до Александруполис!
Александруполис е древен град с богата история разположен на брега на Егейско море в слънчева Гърция. Не пропускайте възможността да видите забележителностите в Александруполис, да се разходите по крайбрежната алея и да усетите соления дъх на Бяло море.

Ние Ви предлагаме :
•2 дни / 1 нощувка със закуска в хотел 2* в района на Александруполис /отговаря на 3*/
•Транспорт с туристически автобус
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро
при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД
•Водач от фирма Бек Райзен.

ДАТИ:12.06.2021 - 13.06.2021 г.
Престой: 2 дни / 1 нощувка
ЦЕНА: с тръгване от Пловдив - 115 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пазарджик - 115 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Стара Загора - 115 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ :
05:15 ч. - гр. Пазарджик - Водното стопанство
06:00 ч. - гр. Пловдив – спирката на х-л Тримонциум / Център /
07:30 ч. - гр. Стара Загора - бившата баня " Пиперка "

1-ви ден ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ - СТАРА ЗАГОРА - СВИЛЕНГРАД - АЛЕКСАНДРУПОЛИС
Отпътуване по маршрут: Пазарджик - Пловдив - Стара Загора - Свиленград - ГКПП Капитан Петко войвода - Александруполис. Пристигане в Александруполис преди обяд. Туристическа обиколка, по време на която се разглеждат забележителностите на града: крайбрежната алея с прочутия Александруполски фар, пристанището, митрополитската църква "Св. Никола" и др. Свободно време за обяд, разходка и шопинг в центъра на града. По възможност настаняване в хотел.Свободно време за плаж. Нощувка.

2-ри ден АЛЕКСАНДРУПОЛИС - СВИЛЕНГРАД - СТАРА ЗАГОРА - ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК
Закуска. Свободно време за плаж и разходка.Отпътуване за България следобед. Пристигане в гр. Стара Загора / гр.Пловдив / гр. Пазарджик вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА /ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
•2 дни / 1 нощувка със закуска в хотел 2* в района на Александруполис /отговаря на 3*/
•Транспорт с туристически автобус
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро
при ЗК "Лев Инс " АД / " Армеец " АД
•Водач от фирма Бек Райзен.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•разходи от личен характер;
  • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

ОТСТЪПКИ:
•настаняване на дете от 2 до 12 години в стая с двама възрастни – минус 10 лв;

ДОПЛАЩАНЕ:
•настаняване в единична стая – плюс 50 лв.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
07:30 Стара Загора - бившата баня Пиперка, ул. Гр. Игнатиев № 27
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.