Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  от БЛАГОЕВГРАД - МИНИ ПОЧИВКА на ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ

от БЛАГОЕВГРАД - МИНИ ПОЧИВКА на ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ

КОД: Ситония
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 3 нощувки
 
  Тръгване от: Благоевград-2700
 
  Маршрут: Благоевград - Кулата - Метаморфоси
 
  Отпътуване на:
19.09.2021 г.
 
 
НОВО !!!
Цена:
305 лв.
 
 
 
Тръгване от София , Перник , Радомир и Благоевград !
Специално предложение за тези, които все още не са почивали и за тези, на които почивката на морето не им е стига и искат и пак, и пак ..... Заповядайте с нас на полуостров Ситония на Халкидикидическия полуостров , на изток от Света гора в градчето Метаморфоси , на брега на Егейско море , обкръжен от Сингитския залив на запад и Торонейския залив от изток.

Ние Ви предлагаме:
• транспорт с туристически автобус
• 4 дни / 3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери
• настаняване в хотел 3* в района на Метаморфоси
!!! По желание и срещу допълнително заплащане разходка с кораб около третия ръкав на Халкидики – Атон – Света гора , който дава възможност да се видят от кораба 8 от съществуващи 20 мъжки манастира - 46 лв / при група от минимум 20 човека /
• медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗД Армеец/ ЗК Лев инс;
• водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ДАТА: 19.09.2021 - 22.09.2021 г.
Престой: 4 дни / 3 нощувки

ЦЕНА:с тръгване от София - 310 лв.
ЦЕНА:с тръгване от Перник - 310 лв.
ЦЕНА:с тръгване от Радомир - 310 лв.
ЦЕНА:с тръгване от Благоевград - 305 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ :
07:00 София - площад " Александър Невски " от страната на ул. Оборище
07:50 Перник - Кауфланд - кръговото ул. 6-ти май
08:10 Радомир - ІІ - пл."Войнишко въстание"
09:10 Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79

1-ви ден СОФИЯ - ХАЛКИДИКИ - МЕТАМОРФОСИ
Отпътуване в гр.София / гр. Перник / гр. Радомир / гр. Благоевград по маршрут София - Перник - Благоевград - Кулата - Халкидики Метаморфоси . Пристигане в хотел 3* в ранния следобед . Настаняване в хотела . Свободно време . Вечеря. Нощувка.

2-ри ден СИТОНИЯ / МЕТАМОРФОСИ
Закуска . Свободно време . Вечеря . Нощувка .

3-ти ден ХАЛКИДИКИ - АТОН И СВЕТА ГОРА
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и срещу допълнително заплащане, разходка с корабче до Атон и Света гора. Светата гора Атон е полуостров в Гърция, на който са разположени 20 големи мъжки манастира (като не се броят по-малките монашески общини). Във Византия е било строго забранено на жените да влизат във всички мъжки манастири. Света гора се смята за земното кътче на Божията Майка — преданието гласи, че пресвета Богородица и евангелист Йоан се отправили на морско пътешествие, но по пътя се разразила буря и се изгубили. Спрели в подножието на планината Атон, на това място, където днес се намира Иверския манастир. Поразена от красотата на тези места, света Богородица помолила Господ да направи Света гора неин земен кът. По завета на Божията Майка нито една жена, освен нея, не може да стъпи на земята на Атон. През 1045 година по време на управлението на византийския император Константин IX Мономах е приет устав за атонските монаси, който официално забранява на жените и даже за домашни животни от женски пол да пребивават на територията на Света гора. Вечеря . Нощувка.

4-ти ден ХАЛКИДИКИ - БЛАГОЕВГРАД - ПЕРНИК - СОФИЯ
Закуска. Отпътуване от хотела около обяд . Пристигане в гр.Благоевград / гр.Радомир / гр. Перник / гр. София вечерта .

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА: :
• 4 дни / 3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери в хотел 3*
• Транспорт с туристически автобус
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗД Армеец/ ЗК " Лев инс";
• Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: :
  • Доплащане за единична стая - 100 лв
  • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

ОТСТЪПКИ:
•дете до 12г. настанено в стая с двама възрастни - минус 20 лв;

  • ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ :
!!! По желание и срещу допълнително заплащане разходка с кораб около третия ръкав на Халкидики – Атон – Света гора , който дава възможност да се видят от кораба 8 от съществуващи 20 мъжки манастира - 46 лв / 23 евро / при група от минимум 20 човека / .

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран-7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
09:10 Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.