Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  от ВЕЛИНГРАД - МИНИ ПОЧИВКА НА ЕГЕЙСКО МОРЕ - СТАВРОС

от ВЕЛИНГРАД - МИНИ ПОЧИВКА НА ЕГЕЙСКО МОРЕ - СТАВРОС

КОД: Ставрос
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 3 нощувки
 
  Тръгване от: Велинград - 4600
 
  Маршрут: Казанлък - Стара Загора - Пловдив - Пазарджик - Велинград - Гоце Делчев - Ставрос
 
 
Цена:
280 лв.
 
 
 
ЧЕТИРИДНЕВНА МИНИ ПОЧИВКА НА ЕГЕЙСКО МОРЕ - СТАВРОС !!!
Липсва ли ви морският бриз и шумът на вълните? Искате ли да избягате от градските горещини и забързаното ежедневие? Насладете се на прекрасното Егейско море, чудесната природа и гостоприемството на Южната ни съседка - Гърция и райското кътче Ставрос!

Ние ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус
•3 нощувки в хотел 3* в района на Ставрос
•3 закуски на блок маса / 3 вечери на сервиране - тристепенно меню ;
•Водач по време на пътуването.
•Медицинска застраховка помощ при пътуване с асистанс на стойнос 5000 евро при " Евроинс " АД

ДАТИ: 09.06.2022 - 12.06.2022 г. - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА
Престой : 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНИ: с тръгване от гр. Пловдив - 280 лв.
ЦЕНИ: с тръгване от гр. Пазарджик - 280 лв.
ЦЕНИ: с тръгване от гр. Велинград - 280 лв
ЦЕНА СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ: МИНУС 30 ЛВ. ОТ ОСНОВНАТА ЦЕНА!!!

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ :
06:30 ч. - гр. Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
07:15 ч. - гр. Пазарджик - Водното стопанство
08:30 ч. - гр. Велинград - център

1 ДЕН :ПЛОВДИВ – ПАЗАРДЖИК - ВЕЛИНГРАД - ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ - СТАВРОС
Отпътуване от гр., Пловдив / гр. Пазарджик и гр. Велинград по маршрут Пловдив - Пазарджик - Гоце Делчев - ГПП Илинден - Ставрос .Пристигане в Ставрос, настаняване в хотела. Хотелът се намира на брега на Струмския залив, на 30 метра от плажа Ставрос в Халкидики и в близост до центъра на града. Той предлага плувен басейн и бар до басейна. В общите части на хотела има безплатен Wi-Fi достъп. Свободно време за плаж, почивка или разходка. Ставрос е градче с малко над 3600 жители, сгушено в планината, рибарско пристанище, малки китни къщички и хотелчета. Чадъри и шезлонги са поставени пред романтични кафенета по плажната алея Ставрос има дълга плажна ивица, спокойна и приятна със ситен пясък. Във вътрешността си е типичен курорт със заведения, магазини, въртележки и пързалки. Пъстър свят с непретенциозни заведения на плажа, където можете да хапнете всичко прясно и свежо. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН: СТАВРОС
Свободен ден за плаж и почивка. Един от най-хубавите плажове в цяла Гърция е плажа на Ставрос. Разположен е в залив и морето е тихо и плитко на десетки метри от брега. Плажната ивица е от фин пясък. Зеленина и стари дървета, отделят плажа от градчето и предлагат прохлада в горещите следобеди. Вечеря . Нощувка.

3 ден. СТАВРОС
Закуска.Свободен ден за плаж и почивка . Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН СТАВРОС – ВЕЛИНГРАД - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Закуска.Свободно време за плаж. Отпътуване около обяд за България. Пристигане в Пазарджик и Пловдив вечерта .

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА :
•Транспорт с туристически автобус
•3 нощувки в хотел 3* в района на Ставрос / 20 м. от плажа /
•3 закуски / 3 вечери
•Водач по време на пътуването
•Медицинска застраховка помощ при пътуване с асистанс на стойнос 5000 евро при " Евроинс " АД

ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА :
  • Доплащане за единична стая : 130 лв.
  • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

ОТСТЪПКИ :
Отстъпка за дете до 12 г. настанено с двама пълноплащащи възрастни - минус 30 лв.

Полезна информация за плажовете на Ставрос .
В селището Ставрос ще намерите три добре организирани плажове. Първият от тези, „Милиес”, се намира веднага след Ставрос, по пътя за Олимпиада. Простира се на дължина 2 км в подножието на планина Холомонта, като в единия край е обсипан със златист пясък, а на другия край плажа е украсен с големи камъни, които му придават див чар. Плиткото море и присъствието на спасители през лятото, го правят идеален избор за семейства.
Вторият плаж, „Платаня” се намира в края на Ставрос и има конкретна причина за посещаване. Повече от сто вековни чинара предлагат, от векове напред, прохлада на посетителите. Тази уникална картина заедно с съоръженията за волейбол и баскетбол, детските площадки и зони за отдих, които са в хармония с природата превръщат плажа в идеалена зона за почивка, прохлада и игри.
Третият добре организиран плаж на Ставрос, „Рихиос”, се намира в началото на селището, там където река Рихиос - от която е взел и името му, се влива в Струмския залив. С плажна ивица от 1 км и характерният за него фин пясък, „Рихиос” има прекрасна гледка към селището Ано Ставрос.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
08:30
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.