Начало »  Екскурзии » Екскурзии в чужбина » Екскурзии в Гърция »  ОТ ПЛОВДИВ - МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ НА ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ

ОТ ПЛОВДИВ - МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ НА ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ

КОД: Ситония
 
Програма
 
 
Видео
 
 
Карта и маршрут
 
 
  Пътуване с Автобус
 
  4 дни / 3 нощувки
 
  Тръгване от: Пловдив-4000
 
  Маршрут: Пловдив - Пазарджик - Халкидики
 
 
ново
Цена:
255 лв.
 
 
 
от ПЛОВДИВ - МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ НА ПОЛУОСТРОВ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ !!!
Специално предложение за тези, които все още не са почивали и за тези, на които почивката на морето не им стига и искат и пак, и пак ..... Заповядайте с нас на полуостров Ситония на Халкидикидическия полуостров , на изток от Света гора в градчето Метаморфоси , на брега на Егейско море , обкръжен от Сингитския залив на запад и Торонийския залив от изток.

Ние Ви предлагаме:
• мини почивка на полуостров Халкидики - Ситония ;
• настаняване в хотел ***
• 3 нощувки на база закуска и вечеря;
• медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗД Армеец / ЗК Лев Инс
• водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ДАТА: 22.05.2021 - 25.05.2021 г.
Престой: 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от Казанлък - 260 лв. / при минимум 10 пътника /
ЦЕНА: с тръгване от Стара Загора - 260 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пловдив - 255 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пазарджик - 255 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Велинград - 255 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ :
04:00 ч. - Казанлък - Паркинга зад Универмага
04:30 ч. - Стара Загора - бившата баня " Пиперка "
06:00 ч. - Пловдив – спирката на х-л Тримонциум / Център /
06:45 ч. - Пазарджик – Паркинга на х-л Елбрус
08:00 ч. - Велинград - център

1-ви ден ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - ВЕЛИНГРАД - ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ - СИТОНИЯ
Отпътуване от Пловдив – Пазарджик – Велинград - Гоце Делчев- - Халкидики. Пристигане в град Метаморфоси в ранния следобед . Настаняване в хотел Симеон 3* . Свободно време . Вечеря. Нощувка.

2-ри ден ХАЛКИДИКИ СИТОНИЯ
Закуска Свободно време за плаж и разходки. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден МЕТАМОРФОСИ или РАЗХОДКА С КОРАБЧЕ ДО СВЕТА ГОРА АТОН
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и срещу допълнително заплащане, разходка с корабче до Атон и Света гора. Светата гора Атон е полуостров в Гърция, на който са разположени 20 големи мъжки манастира (като не се броят по-малките монашески общини). Във Византия е било строго забранено на жените да влизат във всички мъжки манастири. Света гора се смята за земното кътче на Божията Майка — преданието гласи, че пресвета Богородица и евангелист Йоан се отправили на морско пътешествие, но по пътя се разразила буря и се изгубили. Спрели в подножието на планината Атон, на това място, където днес се намира Иверския манастир. Поразена от красотата на тези места, света Богородица помолила Господ да направи Света гора неин земен кът. По завета на Божията Майка нито една жена, освен нея, не може да стъпи на земята на Атон. През 1045 година по време на управлението на византийския император Константин IX Мономах е приет устав за атонските монаси, който официално забранява на жените и даже за домашни животни от женски пол да пребивават на територията на Света гора . Връщане в хотела . Вечеря . Нощувка .

4-ти ден ХАЛКИДИКИ - ВЕЛИНГРАД - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Закуска. Отпътуване от хотела около обяд . Пристигане във Велинград , Пазарджик , Пловдив вечерта .

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА /ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА :
• 4 дни / 3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери в хотел 3*
• Транспорт с туристически автобус
• медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗД Армеец / ЗК Лев Инс
• водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Доплащане за единична стая - 100 лв
  • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)
Допълнителни екскурзии / по желание и с доплащане / :
Възможност за разходка с кораб около трети ръкав на Халкидики – Атон – Света гора , който дава възможност да се видят от кораба 8 от съществуващи 20 мъжки манастира - 45 лв / при група от минимум 25 човека / .

ОТСТЪПКИ :
• дете до 12 г. настанено в стая с двама възрастни - минус 20 лв;

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!


Час на тръгване Място на тръгване
04:00 Казанлък - Паркинга зад Универмага
04:30 Стара Загора - бившата баня Пиперка, ул. Гр. Игнатиев № 27
06:00 Пловдив - бензиностанция OMV – „Санкт Петербург"
06:30 Пазарджик - Паркинга на х-л Елбрус
 

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ?

 
Препоръчваме Ви да направите допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". За повече информация, моля, обърнете се към нашите служители.